oppning
Peter Fors och Ove Jansson hoppas att det sista Rockplocket blir av.Foto: märsta.nu

Rockplocket är hotat – Sålts för lite biljetter

Det sista Rockplocket som ska gå 30:e september är hotat för att det sålts för få biljetter: - För att kunna köra det här eventet måste vi ha minst 600 gäster, den siffran är vi en bit ifrån, säger Ove Jansson, en av arrangörerna.

marstac_aug

Rockplocket behöver minst 600 personer för att gå runt. Idag har det sålts för få biljetter. Allt överskott skulle gå till Wings som därmed riskerar att gå miste om en välbehövlig slant.
– Att vi hjälper Wings och samtidigt får en helball kväll är riktigt kul. Vi har redan annonserat ut ett antal band, trubadurer och DJ:s men vi har två artister som vi enligt kontrakt inte får annonsera ut utan kommer bli kvällens överraskningar, säger Ove Jansson, en av arrangörerna.

Kanske blivit för gamla?
Besked om det verkligen blir ett Rockplocket kommer efter helgen. Har man inte sålt nog med biljetter så ställs det in och alla pengar återbetalas till de som redan har köpt, meddelar Peter Fors, en annan av arrangörerna. Peter Fors tror att det gått trögt i försäljningen för att man inte varit tydliga med vart det finns biljetter att köpa eller tidpunkten för det i september. Kanske har gästerna även blivit lite för gamla för Rock ´n Roll, menar Ove Jansson.

Står utanför Valvet på lördag
Ett sista ryck för att sy ihop Rockplocket kommer att göras i samband med Sigtuna stadslopp där Rockplocket kommer att stå vid Valvet och sälja iförda wingströjor. Under tiden säljs det även biljetter på Magasinet i Märsta Centrum. Man kan också beställa biljetter via mail till rockplocket@wingshockey.se: 
– Säljer vi inte minst 600 biljetter före måndag kväll kommer vi att ställa in det sista Rockplocket, det är otroligt synd tycker vi att det ska sluta med en dikeskörning.

happy_homes_sommar
biljetter
extra

Nu ställs Rockplocket in

Nöjesnyheter Det sista Rockplocket som skulle ägt rum 30:e september ställs in: - Vi hade verkligen sett fram emot att få köra en sista gång, tyvärr blir det inte så denna gång, säger trion Ove Jansson, Peter Fors och Mats Wennersten i ett uttalande.

Tatuerade sig för fälgar

Nöjesnyheter Hundratals ville tatuera in ABS Wheels och få fyra fälgar, märstabon Jimmy Alonso tog under eftermiddagen plats i tatueringsstudion och blev efteråt fyra fälgar rikare.

Hjälten i Åbo

Nu är Hassan en Svensk Hjälte

Märstafolket Hassan Zubier har av Aftonbladet utsetts till Svenska hjältar: - Som det ser ut är rullstolen min vän nu. Det är som det är. Jag måste titta framåt. Jag har en 8 veckors baby, jag har en familj och jag måste blicka framåt, säger Hassan till tidningen.

extra

WE fyllde ett år – Bjuder alla över 90 på medlemskap

Nöjesnyheter WE firade ett år i lördags och man firade med att bland annat erbjuda all över 90 år fritt medlemsskap: - Vi är så oerhört imponerade av våra seniorer. Dom verkligen lyser upp vår anläggning med sitt glada humör och trevliga stämning. Därför har jag och Wikegård bestämt att om man är 90 år och orkar och vill träna, så ska WE självklart bjuda på medlemsavgiften, säger Jonas Eriksson medgrundare till WE.

Rockplocket!

”Skuggan” startade i Rockplocket

Nöjesnyheter Mats ”Skuggan” Wennersten som skött ljudet åt bland annat kent startade faktiskt sitt yrkesliv med Rockplocket på 80-talet: - Rockplocket betyder för mig att man får jobba lite på hemmaplan där allt började, säger Mats till märsta.nu

extra

Dolph Lundgren i Märsta

Nöjesnyheter Dolph Lundgren var i Märsta under söndagen vilket dokumenterades med en selfie av Mohammad på Riddarens Vårdcentral i Märsta Centrum: - Han behövde hjälp med ett besvär och kom in på drop-in eftersom han hade hört att vi alltid har öppet där man kunde få tid direkt, säger Mohammad Al-Saaid, läkare på Riddarens vårdcentral.

Rockplocket!

Rockplocksbiljetter säljs under lördagen

Nöjesnyheter Idag lördag startar försäljningen av 700 biljetter till Rockplocket, den sista upplagan någonsin. Det är bara 700 biljetter som säljs och Ove Jansson tror att de kommer gå åt som smör i solen. - Tyvärr kommer inte alla att få biljetter, säger Ove.

märstakalaset!

Kvala till Artist 2017

Nöjesnyheter På söndag är det dags för Märstakalaset igen och denna gång har Märsta Centrum både uppträdanden och Stage Academys Open audition.

Swimrun i Sigtuna för tredje året i rad

Nöjesnyheter För tredje året i rad blir det ett SwimRun i Sigtuna med start och mål på Hotell Kristina: - Vi på Hotell Kristina gillar ju både sport och fest och tycker det går alldeles utmärkt att kombinera dessa, säger Andreas Olsen, ägare av Hotell Kristina.

Festspecialisten – Standard
connys
colorama_jan
stockholmsvagen24b
Norra Redovisningshuset
korpentraning
lions_standard
standard_ridskola
standard
Frisyr – Standard
siriusgatan26
cricketklubben
sbrf2
borg
standard
karlavagnen46