varumarke_defacto_sommar
Peter Fors och Ove Jansson hoppas att det sista Rockplocket blir av.Foto: märsta.nu

Rockplocket är hotat – Sålts för lite biljetter

Det sista Rockplocket som ska gå 30:e september är hotat för att det sålts för få biljetter: - För att kunna köra det här eventet måste vi ha minst 600 gäster, den siffran är vi en bit ifrån, säger Ove Jansson, en av arrangörerna.

marstac_aug

Rockplocket behöver minst 600 personer för att gå runt. Idag har det sålts för få biljetter. Allt överskott skulle gå till Wings som därmed riskerar att gå miste om en välbehövlig slant.
– Att vi hjälper Wings och samtidigt får en helball kväll är riktigt kul. Vi har redan annonserat ut ett antal band, trubadurer och DJ:s men vi har två artister som vi enligt kontrakt inte får annonsera ut utan kommer bli kvällens överraskningar, säger Ove Jansson, en av arrangörerna.

Kanske blivit för gamla?
Besked om det verkligen blir ett Rockplocket kommer efter helgen. Har man inte sålt nog med biljetter så ställs det in och alla pengar återbetalas till de som redan har köpt, meddelar Peter Fors, en annan av arrangörerna. Peter Fors tror att det gått trögt i försäljningen för att man inte varit tydliga med vart det finns biljetter att köpa eller tidpunkten för det i september. Kanske har gästerna även blivit lite för gamla för Rock ´n Roll, menar Ove Jansson.

Står utanför Valvet på lördag
Ett sista ryck för att sy ihop Rockplocket kommer att göras i samband med Sigtuna stadslopp där Rockplocket kommer att stå vid Valvet och sälja iförda wingströjor. Under tiden säljs det även biljetter på Magasinet i Märsta Centrum. Man kan också beställa biljetter via mail till rockplocket@wingshockey.se: 
– Säljer vi inte minst 600 biljetter före måndag kväll kommer vi att ställa in det sista Rockplocket, det är otroligt synd tycker vi att det ska sluta med en dikeskörning.

forsmaleri
jul2018
extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

defacto_panorama_boka_mote
farbrorbla_host2017

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

forskontor

Barnens Kulturdag för andra året

Kulturnyheter Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

Barnteater i Valsta

Kulturnyheter Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Fredrik gör skitjobbet

Märstafolket Fredrik Lundgren, 57, från Märsta har skitgörat i samband med Aurora17, han levererar nämligen toaletter och duschar till Försvarets platser i Stockholm och Uppsala län: - Det är dygnet runt just nu, säger Fredrik till märsta.nu

Sätuna får en egen dag

Nöjesnyheter Efter de senaste händelserna på Sätuna avser handlare och boende att det ska arrangeras en Sätuna Dag 30:e september: - Det huvudsakliga syftet är att vi i Märsta kan ha en positiv ton, det har blivit mycket negativt i media, vi vill göra något positivt på Sätuna, att träffas och umgås, säger initiativtagare och ICA handlaren Dan Enroth.

colorama_jan
dalgatan7b
skolgatan6d
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
agy2
dogranch
slutstation
frisyr2018
yrkesutbildningen
standard_ridskola
lions_standard
nfc_vinter
connys
steningeliden32
blackfriday
Festspecialisten – Standard
borg
cricketklubben
standard