moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Robin Winther är ny countryartist från Sigtuna

Robin Ahnlund är en ny countryartist från Sigtuna som just släppt sin första låt under artistnamnet Robin Winther.

centrum_artikel

”Robin Winther” är egentligen Robin Ahnlund. Robin bor i Sigtuna och har varit musikproducent i flera år. Han har bland annat gjort tv-musik till Mumbo jumbo och spelat med flera kända artister samt andra i Sigtuna. Nu satsar han på sin egna musik och har just släppt en singel.
– Flyttade till Sigtuna kommun 2015, visste väldigt lite om Sigtuna men föll snabbt för den vackra staden. Köpte en liten gård utanför Wenngarn där jag stortrivs, berättar han.

Han har jobbat i tio år med musiken men har alltid velat vara avsändare, sagt och gjort så släppte han något själv.
– Efter en inspirationsresa till Countrymusikens huvudstad Nashville tog jag mod till mig och skrev låten ”Lone Country Nights”

I Robins band finns ännu en sigtunabo, Anders Lindh, samt Nicke Widén och Anton Dromberg samtliga medverkar på låten tillsammans med David Henriksson.
– Resan börjar nu, planen är att åka ut och spela så fort restriktionerna släpper. Känns fantastiskt att ha ett sånt starkt band i ryggen. Jag har fyra låtar till som snart är klara som jag siktar på släppa i år. Ser en ljus framtid för countrymusiken i Sverige med unga artister som Smith and Tell med flera.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

mp_host_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

vaccin
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

connys_helsida
bostad_helsida
helsida_var2021
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
connys
bostad_outsider
vaccin-outsider
nrh