center_pan21
Robban Zetterquist och Daniel WärnmarkFoto: Pressbild

Robban Z förstärker Heat

Heat som etablerar i Arlandastad på Voltgatan i vår gör gemensam sak med Robban Zetterquist som ska driva affärer till verksamheten.

Förre märstabon Daniel Wärnmark driver Heat i Uppsala sedan tidigare. I april öppnas två nya enheter, en i Arlandastad och en i Gävle. Heat inriktar sig på luncher och har lyckats bra med konceptet i Uppsala. För att lyckas i Arlandastad tar man hjälp av Robban Zetterquist, kommunprofil sedan långt tillbaka. Robban kommer att hjälpa Heat med att hitta nya samarbetspartners som kan utveckla alla Heats restauranger.
– Heat har nu kommit överens med en av Sveriges bästa lagspelare. Robban kommer att komplettera Heatlaget med sina spetskompetenser. Robban är en person full av lösningar och möjligheter, uppger Daniel Wärnmark.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
julmarknad_helsida
valsta-jul_helsida
dack-helsida
connys_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

jul2021

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
nrh
valsta_jul_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
julmarknad_outsider
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider