defacto_pan2020
Robban Zetterquist och Daniel WärnmarkFoto: Pressbild

Robban Z förstärker Heat

Heat som etablerar i Arlandastad på Voltgatan i vår gör gemensam sak med Robban Zetterquist som ska driva affärer till verksamheten.

centrum_artikel

Förre märstabon Daniel Wärnmark driver Heat i Uppsala sedan tidigare. I april öppnas två nya enheter, en i Arlandastad och en i Gävle. Heat inriktar sig på luncher och har lyckats bra med konceptet i Uppsala. För att lyckas i Arlandastad tar man hjälp av Robban Zetterquist, kommunprofil sedan långt tillbaka. Robban kommer att hjälpa Heat med att hitta nya samarbetspartners som kan utveckla alla Heats restauranger.
– Heat har nu kommit överens med en av Sveriges bästa lagspelare. Robban kommer att komplettera Heatlaget med sina spetskompetenser. Robban är en person full av lösningar och möjligheter, uppger Daniel Wärnmark.

Wallenius kan lösa kärnkraftsfrågan

Näringsliv Kärnkraftsfrågan har fått lokal prägel och förra veckan gick politiska företrädare ut för både Miljöpartiet och Kristdemokraterna med utspel. Men den som sitter på framtidens kärnkraftslösning kan vara förre märstabon och vänsterpartisten Janne Wallenius.

defacto_helsida

Foodora etablerar i Märsta

Näringsliv Foodora etablerar i Märsta: - Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

happyhomes_sommar2020

Scandinavian XPO är igång

Näringsliv Nu har Scandinavian XPO öppnat upp i Arlandastad. Men på grund av coronapandemin blir det ingen pampig och folklig invigning.

meko_helsida
coronakrisen

Tre konkurser i kommunen

Näringsliv Konkurserna i kommunen var tre stycken under januari, ett företag med tolv anställda begärdes i konkurs bland annat.

speedy_vinter_helsida

Expertens tips för lyckad e-handel

Näringsliv Jorge Castro från lokala ABS Wheels har i dagarna gästat podcasten ehandelstrender för att prata digital marknadsföring. Journalisten Urban Lindstedt talar varje vecka med Sveriges främsta e-handelsprofiler. Märstabon har under sina år på ABS Wheels ökat sajten från 400 besökare till närmare en kvarts miljon.

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

2020_helsida

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

centrum_helsida2020
connys_helsida
ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider