centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Risk för skyfall och åska

SMHI har utfärdat en risk för kraftiga skyfall och åska gällande Stockholms län under torsdag eftermiddag.

centrum_jul_artikel

Skyfallsliknande regn med över 35 mm på tre timmar kan falla i kommunen under eftermiddagen, detta i kombination med kraftig åska och tillfälligt hårda vindbyar. SMHI har utfärdat en risk för ovädret som väntas in över hela länet.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

trainingpartner_jobb_helsida
tp_helsida
ica_oktober
defacto_jul
fme_oktober

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
greeknight_outsider
nrh
connys
tp_outsider
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
julbord