defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Risk för skyfall och åska

SMHI har utfärdat en risk för kraftiga skyfall och åska gällande Stockholms län under torsdag eftermiddag.

marstakalaset_artikel

Skyfallsliknande regn med över 35 mm på tre timmar kan falla i kommunen under eftermiddagen, detta i kombination med kraftig åska och tillfälligt hårda vindbyar. SMHI har utfärdat en risk för ovädret som väntas in över hela länet.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

marstakalas_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
defacto_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
sommar
ica_valsta_choklad
connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
nrh