defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Risk för gräsbrand i kommunen

SMHI skriver att det är stor risk för gräsbrand i hela länet under söndagen.

centrum_artikel

Risken är mycket stor för gräsbrand under söndagen i hela länet enligt SMHI. Det är fjolårsgräs som kan brinna snabbt om elden tar fart. SMHI uppmanar eldande till stor försiktighet.
– Det har ju varit torrt en period och på grund av att det blåser hårt så finns det en risk att en gräsbrand sprider sig, säger Andreas Linder operativ chef, Södertörns brandsförsvarsförbund Stockholm, till SVT Stockholm.

2020_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

meko_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider