centrum_host
Foto: MMS-Bild

Risk för gräsbrand i kommunen

SMHI skriver att det är stor risk för gräsbrand i hela länet under söndagen.

Risken är mycket stor för gräsbrand under söndagen i hela länet enligt SMHI. Det är fjolårsgräs som kan brinna snabbt om elden tar fart. SMHI uppmanar eldande till stor försiktighet.
– Det har ju varit torrt en period och på grund av att det blåser hårt så finns det en risk att en gräsbrand sprider sig, säger Andreas Linder operativ chef, Södertörns brandsförsvarsförbund Stockholm, till SVT Stockholm.

defacto_helsida

Ökning av arbetsplatsolyckor i kommunne

Nyheter Fackförbundet Byggnads kommer att ge sig ut på en länsomfattande inspektion av byggnadsplatser, detta för att kontrollera så att säkerheten efterlevs. I Kommunen har 16 arbetsplatsolyckor skett bara i år.

ica_oktober
centrum_host_helsida
happyhomes_2019

Sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter En del av Valstavägen får sänkt hastighet: - Den lokala trafikföreskriften om hastighetsbegränsningen är resultatet av en del i arbetet med stadsbyggnadsprojektet Valsta 2030, säger Anna-Carin Mattsson, gatu- och parkchef i Sigtuna kommun.

greeknighthelsida
EXTRA

Förbipasserande attackerades av knivman

Nyheter En man greps i Valsta under förmiddagen sedan han försökt attackera förbipasserande med en kniv: - Han försökte hugga en man med barnvagn och två barn, säger ett vittne till märsta.nu

dackskiftarna_helsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
nrh
colorama_april2
connys
defacto_outsider
greeknight_outsider