sommar
Ledningen för Infra Group Nordic och Rikshemvärnschefen. Från vänster: Rainer Korhonen, Sälj och marknadschef, Andreas Wiman, VD Infra Group Nordic, Stefan Sandborg, Rikshemvärnschef, och Robin Johansson, VD Defcon.Foto: Pressbild

Rikshemsvärnschefen besökte Rosersbergsföretag

Rosersbergsföretaget Infra Group Nordic hade besök av Rikshemsvärnschefen Stefan Sandborg på Uniform på "Jobbet dagen tidigare" i veckan.

marstakalaset_artikel

Infra Nordic Group i Rosersberg har Försvarsmakten som kund och flera av deras anställda har en bakgrund inom försvaret. Tidigare i veckan, 29 maj, var det ”Uniform på jobbet dagen” vilket innebar att de som har en uniform hemma och är aktiva i försvaret eller Hemvärnet kunde ta på sig uniformen. Nordic Group fick besök av Rikshemsvärnschefen Stefan Sandborg.

Hemvärnet består av ca 21 000 hemvärnssoldater från norr till söder och huvuduppgifterna är att skydda, bevaka och ytbevaka. Man bidrar även i samband med bränder, som förra årets omfattande skogsbränder, översvämningar och eftersök. Det finns 40 bataljoner, bland annat 232 Insatskompaniet Arlanda.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

arlanda_golf_juli
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
sommar
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

ica_valsta_choklad
colorama_april2
kontor_thaifong
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar
colorama_april
defacto_outsider