moderaterna_panorama
Ledningen för Infra Group Nordic och Rikshemvärnschefen. Från vänster: Rainer Korhonen, Sälj och marknadschef, Andreas Wiman, VD Infra Group Nordic, Stefan Sandborg, Rikshemvärnschef, och Robin Johansson, VD Defcon.Foto: Pressbild

Rikshemsvärnschefen besökte Rosersbergsföretag

Rosersbergsföretaget Infra Group Nordic hade besök av Rikshemsvärnschefen Stefan Sandborg på Uniform på "Jobbet dagen tidigare" i veckan.

Infra Nordic Group i Rosersberg har Försvarsmakten som kund och flera av deras anställda har en bakgrund inom försvaret. Tidigare i veckan, 29 maj, var det ”Uniform på jobbet dagen” vilket innebar att de som har en uniform hemma och är aktiva i försvaret eller Hemvärnet kunde ta på sig uniformen. Nordic Group fick besök av Rikshemsvärnschefen Stefan Sandborg.

Hemvärnet består av ca 21 000 hemvärnssoldater från norr till söder och huvuduppgifterna är att skydda, bevaka och ytbevaka. Man bidrar även i samband med bränder, som förra årets omfattande skogsbränder, översvämningar och eftersök. Det finns 40 bataljoner, bland annat 232 Insatskompaniet Arlanda.

marinan_helsida
liber_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida
mp_helsida_april

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
connys_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ewas_outsider
nrh
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider