defacto_pan2020
Ymer fick besök av riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L) och Pernilla Bergqvist (L). På bilden även Lena Bjuhr Erngren, kvalitetschef på äldre- och omsorgsförvaltningen, Monica Sjögren, enhetschef och Teddy Tekie, enhetschefFoto: Pressbild

Riksdagsledamoten besökte Ymer

Riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L) besökte omsorgsboende Ymer på tisdagen: - Jag var mycket imponerad att ta del av det utvecklingsarbete som bedrivs i Sigtuna kommun och hur engagerade ledning och personalen är för att göra sitt yttersta för att de äldre på boendet ska ha det så bra som möjligt, säger Barbro Westerholm (L) i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Barbro Westerholm besökte Ymer på tisdagen tillsammans med bland annat Pernilla Bergqvist (L), etta på fullmäktigelistan. Besöket föranleddes av att Sigtuna kommun som första kommun i landet påbörjat ett arbete med att implementera en ny certifiering kallad Äldrestandarden i verksamheten. Målet är en omsorg i toppklass. Ymer är det första boendet i kommunen som valt att börja med implementering av standarden.
– Det är väldigt viktigt att lyfta fram goda exempel och när jag hör medarbetare som säger att det är en stor ära att få jobba med de äldre på Ymer så känner jag mig väldigt stolt över deras inställning och arbete. Jag är även glad över att vi ligger i framkant när det gäller äldreomsorgen, uppger Pernilla Bergqvist (L).

personal_sandstrom_helsida
coronapandemin

Smittan ökar i alla åldrar

Nyheter Smittan av covid-19 är ökar utan avmattning och förekommer i alla åldrar enligt ett pressmeddelande från Region Stockholm.

boisigtuna
2020_helsida
kkdk_helsida
centrum_helsida2020
corner_helsida
meko_helsida
fixa_laddplats_helsida
speedy_vinter_helsida
helsida
defacto_helsida
connys_helsida
ridskola_2020_outsider
outsider
corner_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
skanela_event_outsider
kkdk_outsider
laddplats_out
budget_outsider
meko_outsider
personal_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider