defacto_pan2020
Ymer fick besök av riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L) och Pernilla Bergqvist (L). På bilden även Lena Bjuhr Erngren, kvalitetschef på äldre- och omsorgsförvaltningen, Monica Sjögren, enhetschef och Teddy Tekie, enhetschefFoto: Pressbild

Riksdagsledamoten besökte Ymer

Riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L) besökte omsorgsboende Ymer på tisdagen: - Jag var mycket imponerad att ta del av det utvecklingsarbete som bedrivs i Sigtuna kommun och hur engagerade ledning och personalen är för att göra sitt yttersta för att de äldre på boendet ska ha det så bra som möjligt, säger Barbro Westerholm (L) i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Barbro Westerholm besökte Ymer på tisdagen tillsammans med bland annat Pernilla Bergqvist (L), etta på fullmäktigelistan. Besöket föranleddes av att Sigtuna kommun som första kommun i landet påbörjat ett arbete med att implementera en ny certifiering kallad Äldrestandarden i verksamheten. Målet är en omsorg i toppklass. Ymer är det första boendet i kommunen som valt att börja med implementering av standarden.
– Det är väldigt viktigt att lyfta fram goda exempel och när jag hör medarbetare som säger att det är en stor ära att få jobba med de äldre på Ymer så känner jag mig väldigt stolt över deras inställning och arbete. Jag är även glad över att vi ligger i framkant när det gäller äldreomsorgen, uppger Pernilla Bergqvist (L).

sportlov_sigtuna
happy_homes_mars
speedy_helsida
connys_helsida
aretslarling
defacto_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
sigtuna_vatten_outsider
connys
teatergrillen_outsider
nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider