moderaterna_panorama
Steningehöjdens skola fick besök av Fredrik Malm och Pernilla Bergqvist. Här tillsammans med biträdande rektor Marie Iskander, Jennifer Bengtsson, Anna Wassdahl och Anna-Lena, enhetschef för Mångkulturella enheten i Sigtuna kommun.Foto: Pressbild

Riksdagsledamoten besökte skola i Steningehöjden

Liberalernas skolpolitiske talesperson Fredrik Malm besökte Steningehöjdens skola i fredags: - Det var mycket lärorikt besök där jag får se hur liberal politik gör skillnad i praktiken, säger Malm i ett uttalande.

Fredrik Malm besökte tillsammans med Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) Steningehöjdens skola under fredagen. Där fick de träffa skolledningen och medarbetare som berättade om skolans utvecklingsarbete kring förbättra skolresultat, sociala team, digitalt lärande och modersmålsundervisning.
– Vi var mycket imponerade att ta del av det utvecklingsarbete som bedrivs på skolan och hur engagerade ledning och medarbetare är för att eleverna ska nå sina kunskapsmål, känna sig trygga och må bra, säger Malm och Bergqvist i ett gemensamt uttalande.

Malm säger vidare att det var lärorikt att se hur liberal politik gör skillnad i praktiken. Han menar på att mycket av den liberala politiken som drivs av Liberalerna på nationell nivå genomförs i praktiken i Sigtuna.
– Som bland annat sociala team som bidrar till minska arbetsbördan för lärarna och skapar studiero på skolan. Det är glädjande se den positiva skolutvecklingen kommunen har haft under liberalt ledarskap och engagerade medarbetare.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

mp_helsida_april
marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
swedol_outsider