halloween_centrum
Olov Holst, Anna Malm Kelfve och Johan ForsellFoto: Moderaterna

Riksdagsledamot besökte kommunhuset

Riksdagsledamoten Johan Forsell (M) besökte kommunhuset där Olov Holst (M) och Anna Malm Kelfve (M) tog emot för att prata trygghet.

centrum_artikel

Johan Forsell är tillvardags Moderaternas rättspolitiske talesperson. Han var i kommunhuset under måndagen för att prata trygghet med partikollegorna Olov Holst och Anna Malm Kelfve.
– Om två veckor är det partistämma för Moderaterna. Då ska vi bl.a. besluta om partiets rättspolitik den kommande mandatperioden. Partistyrelsens förslag är det mest långtgående jag sett under mina år som politiker. Här föreslås riktigt, och jag menar riktigt, hårda tag mot alla de som gör vårt samhälle otryggt, skriver Olov Holst i ett inlägg på Facebook.

 

helsida_var2021

Askerson kritiseras för brev till migrationsministern

Politik Socialdemokraterna riktar ny kritik mot Mattias Askerson (M), denna gång för att han skickat brev till migrationsminister Morgan Johansson.

mp_host_helsida
connys_helsida

Så vill Bergqvist (L) vända trenden i Valsta

Politik Liberalerna har suttit i kommunledningen i olika konstellationer sedan 2014. Under 2021 klassades Valsta som utsatt område men till 2030 ska alla utsatta områden vara borta enligt förslag från partiet.

Märstabo döms i blocketbedrägeri

Notiser En man från Märsta döms för grovt penningtvättsbrott sedan han lurat andra att betala in pengar för varor, pengarna skickades sedan vidare till andra konton.

centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
defacto_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

dack-helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
mp-outsider
connys