moderaterna_panorama
Olov Holst, Anna Malm Kelfve och Johan ForsellFoto: Moderaterna

Riksdagsledamot besökte kommunhuset

Riksdagsledamoten Johan Forsell (M) besökte kommunhuset där Olov Holst (M) och Anna Malm Kelfve (M) tog emot för att prata trygghet.

Johan Forsell är tillvardags Moderaternas rättspolitiske talesperson. Han var i kommunhuset under måndagen för att prata trygghet med partikollegorna Olov Holst och Anna Malm Kelfve.
– Om två veckor är det partistämma för Moderaterna. Då ska vi bl.a. besluta om partiets rättspolitik den kommande mandatperioden. Partistyrelsens förslag är det mest långtgående jag sett under mina år som politiker. Här föreslås riktigt, och jag menar riktigt, hårda tag mot alla de som gör vårt samhälle otryggt, skriver Olov Holst i ett inlägg på Facebook.

 

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

marinan_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

defacto_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider