defacto_pan2020
Foto: RIK/Facebook

RIK vann seriefinal

Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

Ett taggat Rosersberg tog ledningen med 2-0 i första efter mål av Jakob Gustafsson och Victor Levén. Gimo reducerade tidigt i andra men Joakim Nilsson skickade in 3-1 med en halvtimme kvar, Gimo ville dock inte ge sig utan reducerade igen i 70:e minuten. Sista tjugo skickar Gimo fram allt och lite till mot RIK:s målvakt Joakim Rengren. Gimo hade en boll på väg in i mål men den rensades bort av Jakob Gustafsson på mållinjen. Gimo spelade med en man mindre sista tio minuterna men fortsatte att trycka på in det sista.

Därmed leder RIK serien, en poäng före Gimo. Femman ser ut att bli en tuff serie med Rosersberg, Gimo och Palestinska i topp. Närmast möter RIK Apollon borta på söndag.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
connys_helsida
happyhomes_50
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

nrh
teatergrillen_outsider
connys
oppethus_outsider