arlandagk_panorama
Foto: RIK/Facebook

RIK vann seriefinal

Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

banner_juni_artikel

Ett taggat Rosersberg tog ledningen med 2-0 i första efter mål av Jakob Gustafsson och Victor Levén. Gimo reducerade tidigt i andra men Joakim Nilsson skickade in 3-1 med en halvtimme kvar, Gimo ville dock inte ge sig utan reducerade igen i 70:e minuten. Sista tjugo skickar Gimo fram allt och lite till mot RIK:s målvakt Joakim Rengren. Gimo hade en boll på väg in i mål men den rensades bort av Jakob Gustafsson på mållinjen. Gimo spelade med en man mindre sista tio minuterna men fortsatte att trycka på in det sista.

Därmed leder RIK serien, en poäng före Gimo. Femman ser ut att bli en tuff serie med Rosersberg, Gimo och Palestinska i topp. Närmast möter RIK Apollon borta på söndag.

sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sommar
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

midsommar_valsta_outsider
colorama_april
connys
fme_outsider
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
defacto_outsider
nrh