defacto_pan2020
Foto: RIK/Facebook

RIK vann seriefinal

Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

Ett taggat Rosersberg tog ledningen med 2-0 i första efter mål av Jakob Gustafsson och Victor Levén. Gimo reducerade tidigt i andra men Joakim Nilsson skickade in 3-1 med en halvtimme kvar, Gimo ville dock inte ge sig utan reducerade igen i 70:e minuten. Sista tjugo skickar Gimo fram allt och lite till mot RIK:s målvakt Joakim Rengren. Gimo hade en boll på väg in i mål men den rensades bort av Jakob Gustafsson på mållinjen. Gimo spelade med en man mindre sista tio minuterna men fortsatte att trycka på in det sista.

Därmed leder RIK serien, en poäng före Gimo. Femman ser ut att bli en tuff serie med Rosersberg, Gimo och Palestinska i topp. Närmast möter RIK Apollon borta på söndag.

helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

defacto_helsida
kcbygg_aug_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider