defacto_pan
Foto: RIK/Facebook

RIK vann seriefinal

Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

marstakalaset_artikel

Ett taggat Rosersberg tog ledningen med 2-0 i första efter mål av Jakob Gustafsson och Victor Levén. Gimo reducerade tidigt i andra men Joakim Nilsson skickade in 3-1 med en halvtimme kvar, Gimo ville dock inte ge sig utan reducerade igen i 70:e minuten. Sista tjugo skickar Gimo fram allt och lite till mot RIK:s målvakt Joakim Rengren. Gimo hade en boll på väg in i mål men den rensades bort av Jakob Gustafsson på mållinjen. Gimo spelade med en man mindre sista tio minuterna men fortsatte att trycka på in det sista.

Därmed leder RIK serien, en poäng före Gimo. Femman ser ut att bli en tuff serie med Rosersberg, Gimo och Palestinska i topp. Närmast möter RIK Apollon borta på söndag.

colorama_april2
marstakalas_helsida
sommar_centrum

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

kontor_thaifong
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys
nrh
colorama_april