defacto_pan
Foto: Kjelle Svensson

RIK vände mot Åkersberga

Rosersbergs IK tog fjärde raka segern på fredagskvällen efter en dramatisk historia mot Åkersberga.

Ett skadedrabbat Rosersberg kom till start utan Johan Gunnarsson, Kristoffer Svensson och Emil Swahn, redan några minuter in i matchen mot Åkersberga skadade sig även Joakim Gustavsson. Förtroendet att få speltid i förstakedjan gick istället till nyförvärvet Jesper Lagerval som sportchefen Fredrik Raschke fått napp på under veckan.

Första perioden var en ok historia från Rosers som ledde med 2-1, men i andra så åkte man på hela fem mål och låg under med 3-6 inför tredje. Lagledningen valde då att chansa vilt för att skaka liv i sitt lag, det gav effekt, två snabba mål från Rosers sida gjorde att man var ett mål ifrån. Åkersberga passade dock på att göra 5-7 innan RIK fullbordade vändningen. 7-7 kom med hela elva minuter kvar att spela. Åkersberga lyckas inte stoppa utvecklingen med en timeout utan RIK vädrar blod och går för seger. 8-7 kommer från Oscar Borgqvist klubba och RIK fredar sen målet trots en utvisning på slutet.

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

icavalsta_julbanner
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

frisyr_december
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

outsider
korpen_jan-feb

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

sigtuna_funkis
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

banner_trerosor
connys
nrh
funkis_2