centrum_host
Foto: Kjelle Svensson

RIK vände mot Åkersberga

Rosersbergs IK tog fjärde raka segern på fredagskvällen efter en dramatisk historia mot Åkersberga.

centrum_farsdag_artikel

Ett skadedrabbat Rosersberg kom till start utan Johan Gunnarsson, Kristoffer Svensson och Emil Swahn, redan några minuter in i matchen mot Åkersberga skadade sig även Joakim Gustavsson. Förtroendet att få speltid i förstakedjan gick istället till nyförvärvet Jesper Lagerval som sportchefen Fredrik Raschke fått napp på under veckan.

Första perioden var en ok historia från Rosers som ledde med 2-1, men i andra så åkte man på hela fem mål och låg under med 3-6 inför tredje. Lagledningen valde då att chansa vilt för att skaka liv i sitt lag, det gav effekt, två snabba mål från Rosers sida gjorde att man var ett mål ifrån. Åkersberga passade dock på att göra 5-7 innan RIK fullbordade vändningen. 7-7 kom med hela elva minuter kvar att spela. Åkersberga lyckas inte stoppa utvecklingen med en timeout utan RIK vädrar blod och går för seger. 8-7 kommer från Oscar Borgqvist klubba och RIK fredar sen målet trots en utvisning på slutet.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
fme_oktober
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
centrum_farsdag
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
colorama_april2
nrh
connys