defacto_pan2020
Foto: Kjelle Svensson

RIK vände mot Åkersberga

Rosersbergs IK tog fjärde raka segern på fredagskvällen efter en dramatisk historia mot Åkersberga.

centrum_artikel

Ett skadedrabbat Rosersberg kom till start utan Johan Gunnarsson, Kristoffer Svensson och Emil Swahn, redan några minuter in i matchen mot Åkersberga skadade sig även Joakim Gustavsson. Förtroendet att få speltid i förstakedjan gick istället till nyförvärvet Jesper Lagerval som sportchefen Fredrik Raschke fått napp på under veckan.

Första perioden var en ok historia från Rosers som ledde med 2-1, men i andra så åkte man på hela fem mål och låg under med 3-6 inför tredje. Lagledningen valde då att chansa vilt för att skaka liv i sitt lag, det gav effekt, två snabba mål från Rosers sida gjorde att man var ett mål ifrån. Åkersberga passade dock på att göra 5-7 innan RIK fullbordade vändningen. 7-7 kom med hela elva minuter kvar att spela. Åkersberga lyckas inte stoppa utvecklingen med en timeout utan RIK vädrar blod och går för seger. 8-7 kommer från Oscar Borgqvist klubba och RIK fredar sen målet trots en utvisning på slutet.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
connys_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
nrh