defacto_pan
Foto: Kjelle Svensson

RIK vände mot Åkersberga

Rosersbergs IK tog fjärde raka segern på fredagskvällen efter en dramatisk historia mot Åkersberga.

Ett skadedrabbat Rosersberg kom till start utan Johan Gunnarsson, Kristoffer Svensson och Emil Swahn, redan några minuter in i matchen mot Åkersberga skadade sig även Joakim Gustavsson. Förtroendet att få speltid i förstakedjan gick istället till nyförvärvet Jesper Lagerval som sportchefen Fredrik Raschke fått napp på under veckan.

Första perioden var en ok historia från Rosers som ledde med 2-1, men i andra så åkte man på hela fem mål och låg under med 3-6 inför tredje. Lagledningen valde då att chansa vilt för att skaka liv i sitt lag, det gav effekt, två snabba mål från Rosers sida gjorde att man var ett mål ifrån. Åkersberga passade dock på att göra 5-7 innan RIK fullbordade vändningen. 7-7 kom med hela elva minuter kvar att spela. Åkersberga lyckas inte stoppa utvecklingen med en timeout utan RIK vädrar blod och går för seger. 8-7 kommer från Oscar Borgqvist klubba och RIK fredar sen målet trots en utvisning på slutet.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
sbrf_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

logistik_sigtuna
happyhomes_2019

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april2
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

ica_valsta_choklad
sommar

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_outsider
colorama_april
nrh
defacto_outsider
connys
sbrf_outsider
sportfiske_sommar