arlandagk_panorama
Foto: Rosersbergs IK

RIK trea i Division 2

Rosersbergs IK avslutade seriespelet den gångna helgen med att besegra Täby med 33-24.

banner_juni_artikel

Rosersbergs IK blev trea i sin Division 2-serie efter seger mot Täby den gångna helgen med 33-24. Tredjeplatsen ger dessvärre ingen kvalplats till Division 1 men unga RIK är ändå nöjda med insatsen under säsongen då man stundtals utmanade om topplatserna. Truppen består mestadels av spelare födda i slutet av 90-talet eller i början av 00-talet, kryddat med enstaka veteraner så har man överraskat i Division 2. Återstår att se hur många av talangerna som blir kvar nästa år och inte hamnar i Skånela eller andra satsande lag. Både Ida Schaffer, 17 år, och Oliva Mansnerus, 18 år, har öst in mål i serien och lär uppvaktas av andra lag.

defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
ica_valsta_choklad

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sommar
happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sbrf_helsida
banner_juni_helsida
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
nrh
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider
fme_outsider
sbrf_outsider
colorama_april