arlandagk_panorama
Foto: Rosersbergs IK

RIK trea i Division 2

Rosersbergs IK avslutade seriespelet den gångna helgen med att besegra Täby med 33-24.

centrum_pask

Rosersbergs IK blev trea i sin Division 2-serie efter seger mot Täby den gångna helgen med 33-24. Tredjeplatsen ger dessvärre ingen kvalplats till Division 1 men unga RIK är ändå nöjda med insatsen under säsongen då man stundtals utmanade om topplatserna. Truppen består mestadels av spelare födda i slutet av 90-talet eller i början av 00-talet, kryddat med enstaka veteraner så har man överraskat i Division 2. Återstår att se hur många av talangerna som blir kvar nästa år och inte hamnar i Skånela eller andra satsande lag. Både Ida Schaffer, 17 år, och Oliva Mansnerus, 18 år, har öst in mål i serien och lär uppvaktas av andra lag.

bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
fme_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

ica_pask
colorama_april2
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

centrum_pask_helsida
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

happyhomes_2019
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet