defacto_pan2020
Foto: Rosersbergs IK

RIK trea i Division 2

Rosersbergs IK avslutade seriespelet den gångna helgen med att besegra Täby med 33-24.

centrum_artikel

Rosersbergs IK blev trea i sin Division 2-serie efter seger mot Täby den gångna helgen med 33-24. Tredjeplatsen ger dessvärre ingen kvalplats till Division 1 men unga RIK är ändå nöjda med insatsen under säsongen då man stundtals utmanade om topplatserna. Truppen består mestadels av spelare födda i slutet av 90-talet eller i början av 00-talet, kryddat med enstaka veteraner så har man överraskat i Division 2. Återstår att se hur många av talangerna som blir kvar nästa år och inte hamnar i Skånela eller andra satsande lag. Både Ida Schaffer, 17 år, och Oliva Mansnerus, 18 år, har öst in mål i serien och lär uppvaktas av andra lag.

aretslarling
salong_elisabeth_helsida
happy_homes_mars

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
speedy_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

teatergrillen_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
nrh