moderater_pan_sommar

RIK tog inte chansen när MIK hjälpte till

Rosersbergs IK tappade greppen om seriesegern inför sista omgången trots att Märsta hjälpte till.

Märsta IK gjorde sitt för att hjälpa Rosersberg. De besegrade Unik på bortaplan med 2-1 efter en bra genomförd match där Troy Linnes och Roy Zeinou gör målen. I och med segern har MIK chans på kvalspel till Division 3 om man vinner sista matchen samtidigt som Rådmansö, Unik och Rosersbergs IK tappar poäng.

Rosersbergs IK satte sig i en sämre position inför avslutningen. Man fick bara 2-2 mot Palestinska. Ett onödigt resultat med tanke på att Fredrik ”Mulle” Lindberg gjorde 2-0 för RIK med knappa 20 minuter kvar att spela, Andreas Munter satte 1-0 efter 64 minuter. Men Palestinska reducerade i 84:e minuten och kvitteringen kom i 88:e minuten. Därmed tappade RIK serieledningen och är en poäng efter Vaksala. På söndag möts lagen i Uppsala. RIK behöver en seger för att kliva upp direkt, oavgjort räcker sannolikt för en kvalplats.

connys_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
social_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ewas_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
moderat_outsider
outsider_social
sfs_out
swedol_outsider
event_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022