halloween_centrum

RIK tog inte chansen när MIK hjälpte till

Rosersbergs IK tappade greppen om seriesegern inför sista omgången trots att Märsta hjälpte till.

centrum_artikel

Märsta IK gjorde sitt för att hjälpa Rosersberg. De besegrade Unik på bortaplan med 2-1 efter en bra genomförd match där Troy Linnes och Roy Zeinou gör målen. I och med segern har MIK chans på kvalspel till Division 3 om man vinner sista matchen samtidigt som Rådmansö, Unik och Rosersbergs IK tappar poäng.

Rosersbergs IK satte sig i en sämre position inför avslutningen. Man fick bara 2-2 mot Palestinska. Ett onödigt resultat med tanke på att Fredrik ”Mulle” Lindberg gjorde 2-0 för RIK med knappa 20 minuter kvar att spela, Andreas Munter satte 1-0 efter 64 minuter. Men Palestinska reducerade i 84:e minuten och kvitteringen kom i 88:e minuten. Därmed tappade RIK serieledningen och är en poäng efter Vaksala. På söndag möts lagen i Uppsala. RIK behöver en seger för att kliva upp direkt, oavgjort räcker sannolikt för en kvalplats.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
dack-helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
connys
mp-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider