moderater_pan_sommar
Foto: Rosersbergs IK

RIK tog elfte segern -MIK slutar sjua

Rosersbergs IK vann igen och Märsta IK slutar sjua i fyran efter förlust mot Procyon.

centrum_artikel

Division 4
Märsta IK förlorade med 2-1 mot Procyon och därmed slutar därmed sjua i tabellen. Talangen Benjamin Suskic svarade för MIK:s mål i 74:e minuten. Procyon var redan klara seriesegrare.

Division 5
Rosersbergs IK krossade topplaget IFK Uppsala2 som jagade kvalplats i sista omgången, matchen slutade 8-1 och därmed har RIK gått igenom femman med idel segrar. Rasmus Edin svarade för fyra mål, Andreas Munter två, Andreas Blom för ett och Christopher Salwey för ett. RIK vinner serien med nio poängs marginal ner till Syrianska FF.

bostad_helsida
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
2020_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out