bostadsformedling
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

RIK ställs mot Division 2-lag i Svenska Cupen

Rosersbergs IK har lottats att möta FC Stockholm Internazionale i Svenska Cupens första omgång.

centrum_artikel

Svenska Cupens semifinaler spelas denna vecka, men redan nu har första omgången lottats förs säsongen 20/21. Rosersbergs IK blev klart för cupen i samband med segern mot Gimo i vintras i Upplandscupen. RIK kommer att ställas mot Division 2-laget Stockholm Internazionale, ett lag som inlett sin serie med en seger och en oavgjord på två matcher. Svenska Cupens första omgång ska vara spelad senast 26:e augusti.

Vid seger ställs RIK mot ett lag från Allsvenskan eller Superettan. Återstår att se om RIK i Division 5 kan ge ett topplag från Division 2 en match på Råbergsvallen. RIK har en stark trupp med flertal spelare som så sent som för två år sedan spelade i Division 3.

centrum_helsida2020
helsida_sommarlov
EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

happyhomes_sommar2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
connys_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
defacto_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh