moderater_pan_sommar

RIK serieledare inför sista omgångarna

Rosersbergs IK vann med 5-2 mot Syrianska FF på söndagen och är ensam serieledare med två omgångar.

Gästande Syrianska FF tog ledningen i slutet av första halvlek i Division 4 mot Rosersbergs IK. Men med halvlekens sista spark kunde Joakim Brolund kvittera, i andra var det sen bara ett lag på banan. RIK tog ledningen tidigt i andra, Rasmus Edin ökade på kort därpå till 3-1. Syrianska FF reducerade i 73:e minuten men det hjälpte föga, RIK:s Åke Wixner punkterade matchen med två mål sista tio minuterna.

Därmed återstår två matcher och RIK är etta i serien, en poäng tillgodo på Unik och Vaksala. Närmast möter man Palestinska hemma, ett lag som inte har mer än äran kvar att spela om. Seger där samtidigt som Vaksala vinner och det är i så fall upplagt för seriefinal i sista omgången då lagen möts borta i Uppsala.

Målen
Wixner 2, Brolund, Kaggwa, Edin

helsida_sfs
mp_helsida_april
connys_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
outsider_social
sfs_out
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
mp_outsider2022
event_outsider