moderater_pan_sommar

RIK serieledare inför sista omgångarna

Rosersbergs IK vann med 5-2 mot Syrianska FF på söndagen och är ensam serieledare med två omgångar.

centrum_artikel

Gästande Syrianska FF tog ledningen i slutet av första halvlek i Division 4 mot Rosersbergs IK. Men med halvlekens sista spark kunde Joakim Brolund kvittera, i andra var det sen bara ett lag på banan. RIK tog ledningen tidigt i andra, Rasmus Edin ökade på kort därpå till 3-1. Syrianska FF reducerade i 73:e minuten men det hjälpte föga, RIK:s Åke Wixner punkterade matchen med två mål sista tio minuterna.

Därmed återstår två matcher och RIK är etta i serien, en poäng tillgodo på Unik och Vaksala. Närmast möter man Palestinska hemma, ett lag som inte har mer än äran kvar att spela om. Seger där samtidigt som Vaksala vinner och det är i så fall upplagt för seriefinal i sista omgången då lagen möts borta i Uppsala.

Målen
Wixner 2, Brolund, Kaggwa, Edin

centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida
vaccin
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

connys_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
nrh
dack-outsider
vaccin-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider