moderater_pan_sommar
Foto: RIK/Donald Swahn

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

RIK hade inga problem att avfärda Rasbo på Råbergsvallen. Det var en härlig dag där RIK firade 100 år med massor av händelser. Själva matchen inledde Rasmus Edin med att göra mål redan efter sju minuter. Allan Kaggwa ökade på tidigt i andra. Rasbo reducerade i mitten av andra, men kort därpå kom 3-1 från Joakim Brolund och 4-1 satte Isac Leonardo i 89:e minuten.

Rosersbergs IK är nu serieledare efter sju matcher, en poäng före Unik. På söndag är det dessutom seriefinal när lagen möts på Valsätra IP. Vinnaren där kopplar grepp om direktplatsen till trean då det därefter bara återstår tre matcher.

pantamera_avc_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

event_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
pantamera_out
ewas_outsider
connys
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider