center_pan21
Foto: RIK/Donald Swahn

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

RIK hade inga problem att avfärda Rasbo på Råbergsvallen. Det var en härlig dag där RIK firade 100 år med massor av händelser. Själva matchen inledde Rasmus Edin med att göra mål redan efter sju minuter. Allan Kaggwa ökade på tidigt i andra. Rasbo reducerade i mitten av andra, men kort därpå kom 3-1 från Joakim Brolund och 4-1 satte Isac Leonardo i 89:e minuten.

Rosersbergs IK är nu serieledare efter sju matcher, en poäng före Unik. På söndag är det dessutom seriefinal när lagen möts på Valsätra IP. Vinnaren där kopplar grepp om direktplatsen till trean då det därefter bara återstår tre matcher.

eldsjal-helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

2020_helsida
centrum_helsida2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

andersojag
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
helsida_var2021
bostad_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

connys_helsida
division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
connys
swedol_outsider
mp-outsider