event_panorama
RIKFoto: Rosersbergs IK

RIK och Arlanda2 nära avancemang

Rosersbergs IK och Arlanda2 är nära avancemang efter helgens matcher.

Division 5 Södra
Rosersbergs IK tog ett stort kliv mot Division 4 efter 3-0 borta mot Riala. Nu skiljer sex poäng och 14 mål ner till tvåan Syrianska med tre matcher kvar. Matchen var länge jämn och RIK ledde med 1-0 ända fram till 81:a minuten då Christopher Salwey ökade på till 2-0. I slutet fastställde Rasmus Edin segersiffran till 3-0. Närmast väntar Apollon på lördag och seger innebär i praktiken att RIK blir klart för Division 4.

Division 6S
Det var derby mellan MIK2 och Arlanda2 på lördagen. MIK2 tog ledningen med 1-0 i 20:e minuten men direkt därpå kvitterade Elvis Mashilingi. Ett resultat som stod sig till paus, tidigt i andra kom 2-1 för Arlanda2 genom Yusuf Muhammed på straff. Arlanda2 leder serien med tre poäng då det återstår två matcher kvar att spela, närmast är det seriefinal på lördag, seger där mot Knivsta och saken är biff. Knivsta måste utöver tre poäng även ta in nio mål. Arlanda2 kommer oavsett utgång mot Knivsta sannolikt att vara i pole position inför sista omgången 26:e september.

Division 6V
Rodrigo Gomez svarade för hattrick för Märsta Syrianska mot Trikadien. Matchen slutade 4-0 och Miguel Cordova Rozas gjorde även han ett mål. MSFC är tvåa i tabellen fyra poäng bakom Örsundsbro med två matcher kvar. Man har kvar Isun och Nordia att möta, Örsundbro måste dock tappa poäng två gånger om och MSFC gå rent för att vinna serien.

Division 7V
Sigtuna IF förlorade med 2-0 mot Enköping United. Sigtuna parkerar mitt i tabellen och möter härnäst Järlåsa Vittinge hemma på Ansgarsvallen på söndag.

Division 7S
Det var derby i serien mellan Wigör-Rosersberg2 på Odensala IP. RIK2 vann med 8-0. Wigör är klar jumbo i tabellen medan RIK2 gör upp om avancemang med Brottby2, lagen möts dessutom i sista omgången. Oskar Brask svarade för fem mål, Johan Näreby, Gebi Jobran och Elvis Bajram för varsitt.

Division 5Ö Dam
Rosersberg/Sigtuna spelade 1-1 mot Film2, RIK/Sif:s mål gjordes av Alma Wiss i 81:a minuten och innebar 1-1. Wigör förlorade med 5-1 trots ledningsmål av Caroline Munter i 32:a minuten. Knivsta2 vände på steken med fem obesvarade mål.

ewas_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
helsida_sfs
social_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

mp_helsida_april

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
mp_outsider2022
nrh
outsider_social
pantamera_out
moderat_outsider
event_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
ewas_outsider