moderater_pan_sommar
Foto: Rosersbergs IK

RIK nära avancemang

Rosersbergs IK är i praktiken klara för fyran då man vann med 3-2 mot Apollon.

centrum_artikel

Det ska mycket till om RIK ska tappa förstaplatsen i Division 5 södra efter 3-2 mot Apollon. Nu skiljer sex poäng och nio mål till tvåan Syrianska FF med två omgångar kvar. RIK måste således torska två matcher stort och Syrianska vinna två matcher.

Apollon startade dock bäst och ledde med 2-0 i paus. I andra reducerade och kvitterade David Norbeck med sina mål i minut 47 och 51. Rasmus Edin kostade sen på sig att missa straff innan Christopher Salwey avgjorde i 84:e minuten. Närmast väntar jumbon Elvan och då kan avancemanget säkras även på pappret.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

bostad_helsida
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
connys
swedol_outsider
mp-outsider
nrh
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider