sap_pan
Foto: Rosersbergs IK

RIK nära avancemang

Rosersbergs IK är i praktiken klara för fyran då man vann med 3-2 mot Apollon.

Det ska mycket till om RIK ska tappa förstaplatsen i Division 5 södra efter 3-2 mot Apollon. Nu skiljer sex poäng och nio mål till tvåan Syrianska FF med två omgångar kvar. RIK måste således torska två matcher stort och Syrianska vinna två matcher.

Apollon startade dock bäst och ledde med 2-0 i paus. I andra reducerade och kvitterade David Norbeck med sina mål i minut 47 och 51. Rasmus Edin kostade sen på sig att missa straff innan Christopher Salwey avgjorde i 84:e minuten. Närmast väntar jumbon Elvan och då kan avancemanget säkras även på pappret.

centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
social_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider
outsider_social
mp_outsider2022
sfs_out
event_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
nrh
pantamera_out