moderater_pan_sommar
Foto: Rosersbergs IK

RIK klart för Division 4

Rosersbergs IK vann Division 5 efter seger borta mot Elvan med 5-0.

centrum_artikel

Det återstår en omgång av Division 5 men den blir av akademisk betydelse för Rosersbergs IK. Man har ointagliga nio poäng ner till Syrianska FF. RIK har tio raka segrar och kan gå rent i serien vid seger mot IFK Uppsala2 som jagar andraplatsen. Victor Levén svarade för ett hattrick i matchen och Rasmus Edin för två mål. RIK var nära serieseger redan förra året men fick nöja sig med att vinna Upplandscupen. Efter matchen blev det vilt segerfirande på Laguna i Rosersberg. Nästa år väntar derbyn mot Märsta IK.

happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

vaccin
connys_helsida
dack-helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

2020_helsida
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

mp_host_helsida

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
vaccin-outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider