moderater_pan_sommar
Foto: Rosersbergs IK

RIK klart för Division 4

Rosersbergs IK vann Division 5 efter seger borta mot Elvan med 5-0.

Det återstår en omgång av Division 5 men den blir av akademisk betydelse för Rosersbergs IK. Man har ointagliga nio poäng ner till Syrianska FF. RIK har tio raka segrar och kan gå rent i serien vid seger mot IFK Uppsala2 som jagar andraplatsen. Victor Levén svarade för ett hattrick i matchen och Rasmus Edin för två mål. RIK var nära serieseger redan förra året men fick nöja sig med att vinna Upplandscupen. Efter matchen blev det vilt segerfirande på Laguna i Rosersberg. Nästa år väntar derbyn mot Märsta IK.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
helsida_sfs
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sfs_out
connys
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
pantamera_out
outsider_social
ewas_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
event_outsider
ridskola_2020_outsider