center_pan21
Rasmus Edin

RIK föll i toppmötet

Rosersbergs IK föll i toppmötet mot Håbo och tappar därmed viktiga poäng om seriesegern.

Division 4 avgörs bara i enkelmöten denna säsong och nu behöver Rosersbergs IK plocka in tre poäng för att kunna vinna serien. Detta sedan man förlorat mot Håbo FF på söndagen med 4-2. Håbo hade läget under kontroll efter att man tagit ledningen med 1-0 i första halvlekens sista minut. Tidigt i andra kom 2-0 innan Jack Jobran kunde kvittera i 62:a minuten. Men direkt därpå kom 3-1 för Håbo och 4-1 i 67:e minuten. Andreas Munter putsade till siffrorna i 70:e minuten.

Efter fyra matcher så är RIK 4:a i serien men det är tätt mellan lagen, det skiljer fyra poäng mellan ettan och femman. RIK har alltså tre poäng upp till Håbo. Normalt sett brukar plats 2-3 ge kvalplats till Division 3. Närmast väntar match mot Brottby hemma på Råbergsvallen.

centrum_helsida2020
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

eldsjal-helsida
mp_host_helsida
andersojag
defacto_helsida
bostad_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

2020_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider