defacto_pan2020
Foto: RIK/Facebook

RIK föll i toppmötet

Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

Det var en dramatisk match på Idrottsgården i Gimo när det vankades toppmöte, vid seger hade RIK gått upp i samma antal poäng som Gimo. Matchen stod 1-1 i paus efter att Pontus Rönnberg kvitterat på straff kort före vilan. I andra ryckte Gimo ifrån till 4-1 efter tre mål på 18 minuter. Matchen verkade avgjord men då vaknade RIK och skickade in tre mål inom loppet av fem minuter. När man trodde att det skulle bli delad pott så fick Gimo med sig segern i slitminuterna efter ett självmål. Ett tungt poängtapp för RIK som har sex poäng upp till ettan. Fem matcher återstår av serien och RIK har chans att knipa en topp 3-plats.

Målen
Rönnberg, Bajric, Nilsson, Nilsson

happyhomes_50
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

oppethus_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider