sommar
Foto: RIK/Facebook

RIK föll i toppmötet

Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

Det var en dramatisk match på Idrottsgården i Gimo när det vankades toppmöte, vid seger hade RIK gått upp i samma antal poäng som Gimo. Matchen stod 1-1 i paus efter att Pontus Rönnberg kvitterat på straff kort före vilan. I andra ryckte Gimo ifrån till 4-1 efter tre mål på 18 minuter. Matchen verkade avgjord men då vaknade RIK och skickade in tre mål inom loppet av fem minuter. När man trodde att det skulle bli delad pott så fick Gimo med sig segern i slitminuterna efter ett självmål. Ett tungt poängtapp för RIK som har sex poäng upp till ettan. Fem matcher återstår av serien och RIK har chans att knipa en topp 3-plats.

Målen
Rönnberg, Bajric, Nilsson, Nilsson

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

connys
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider