moderat_sommar
Foto: RIK/Facebook

RIK föll i toppmötet

Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

centrum_artikel

Det var en dramatisk match på Idrottsgården i Gimo när det vankades toppmöte, vid seger hade RIK gått upp i samma antal poäng som Gimo. Matchen stod 1-1 i paus efter att Pontus Rönnberg kvitterat på straff kort före vilan. I andra ryckte Gimo ifrån till 4-1 efter tre mål på 18 minuter. Matchen verkade avgjord men då vaknade RIK och skickade in tre mål inom loppet av fem minuter. När man trodde att det skulle bli delad pott så fick Gimo med sig segern i slitminuterna efter ett självmål. Ett tungt poängtapp för RIK som har sex poäng upp till ettan. Fem matcher återstår av serien och RIK har chans att knipa en topp 3-plats.

Målen
Rönnberg, Bajric, Nilsson, Nilsson

defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
swedol_outsider
outsider_sommarlov