center_pan21

RIK föll i seriefinalen

Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Unik med klara 4-0 på söndagen.

Det var upplagt för en tidig seriefinal mellan Unik-Rosersberg, vinnaren skulle koppla grepp om direktplats till trean. Det var tajt och nervöst som sig bör i en seriefinal inledningsvis, men när Unik gjorde 1-0 efter knappa halvtimmen var det proppen ur för hemmalaget. 2-0 kom strax före paus och sista kvarten satte Unik två nya mål.

Rosersbergs IK saknade inte målchanser i matchen, men fick inte utdelning. Främst var det i andra som man hade flest chanser innan Unik drog ifrån sista kvarten. Nu ramlar man ner på tredje plats, på samma poäng som Håbo.

andersojag
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

helsida_var2021
bostad_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

defacto_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

connys_helsida
eldsjal-helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
mp-outsider
connys
andersojag_outsider
swedol_outsider