moderater_pan_sommar

RIK föll i seriefinalen

Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Unik med klara 4-0 på söndagen.

Det var upplagt för en tidig seriefinal mellan Unik-Rosersberg, vinnaren skulle koppla grepp om direktplats till trean. Det var tajt och nervöst som sig bör i en seriefinal inledningsvis, men när Unik gjorde 1-0 efter knappa halvtimmen var det proppen ur för hemmalaget. 2-0 kom strax före paus och sista kvarten satte Unik två nya mål.

Rosersbergs IK saknade inte målchanser i matchen, men fick inte utdelning. Främst var det i andra som man hade flest chanser innan Unik drog ifrån sista kvarten. Nu ramlar man ner på tredje plats, på samma poäng som Håbo.

ewas_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
social_helsida
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
outsider_social
nrh
ewas_outsider
sfs_out
event_outsider
connys
swedol_outsider
pantamera_out
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022