eurosko2
Foto: Rosersbergs IK Dam

RIK Dam befäster tredjeplatsen

Rosersbergs IK dam och herr begav sig till Knivsta i söndags och för damerna blev det seger medan herrarna tappade viktiga poäng.

marstac_aug

Division 5S
Rosersbergs IK tappade onådiga poäng i toppjakten mot jumbon Knivsta på söndagen. Det var en målrik match som förre FC Arlandaspelaren Hadi Hassan gjorde två mål i. Knivsta ledde tre gånger om innan Victor Levén kvitterade till 3-3 och Jonny Lyngbrant satte 4-3 med sju minuter kvar att spela. Men på övertid kvitterade hemmalaget och därmed blev det 4-4. Noterbart var att RIK saknade David Nordbeck. Toppmötet i serien mellan Håbo2-Brottby sköts upp. RIK har lika många poäng som tvåan Brottby som dock har två matcher tillgodo.

Division 3 Dam
Även RIK Dam var i Rosersberg och spelade en stund innan herrmatchen. RIK vände underläge 0-2 till seger 3-2 efter två mål av Josefine Stomberg och ett av Caroline Hörstrand i 85:e minuten. RIK befäster sin tredjeplats i tabellen med två matcher kvar att spela.

Division 7Ö
Wigör kommer allt närmare avancemang. I lördags var det Lohärad som fick åka hem från Odensala IP utan poäng och med 10-1 i baken. Både Oskar Brask och Joakim Fagerlund blev femmålsskyttar. Två matcher återstår, ”Wiggan” har allt i egna händer trots att tvåan Roslagsbro parkerar på samma poäng men med en klart sämre målskillnad.

I samma serie har även FC Arlanda lämnat jumboplatsen efter 4-4 mot Söderfors. Målen gjordes av Sebastian Welander, Per Engström samt två av Carlos Ramirez.

Division 6S
Sigtuna IF lämnade WO i sin bortamatch mot ettan Syrianska och verkar ha gett upp i serien med ytterligare två matcher kvar. Märsta IK är ett stabilt mittenlag och spelade senast 3-3 mot Bålsta Sanering FC.

hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

happy_homes_sommar
defacto_panorama_boka_mote
extra

William hyllades efter nya mål

Ishockey William Karlssons satte sitt åttonde och nionde mål under natten mot Los Angeles: - Det kändes bra, särskilt i första, vi vann matchen där, sa William efter matchen till NHL.com

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

vinter_bil
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

dackia_vinter2018
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

forsmaleri
skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

Märstaspelare i Upplandslaget

Fotboll Sju spelare, killar och tjejer, från Märsta IK har kommit med i Upplandslaget för vidare camper och provspel inför sommarens Elitläger.

dalgatan7b
steningeliden32
standard
nfc_vinter
yrkesutbildningen
skolgatan6d
frisyr2018
slutstation
Norra Redovisningshuset
cricketklubben
lions_standard
borg
dogranch
connys
blackfriday
agy2
colorama_jan
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
matcher_skanela