centrum_standard
Foto: Rosersbergs IK Dam

RIK Dam befäster tredjeplatsen

Rosersbergs IK dam och herr begav sig till Knivsta i söndags och för damerna blev det seger medan herrarna tappade viktiga poäng.

centrum_standard

Division 5S
Rosersbergs IK tappade onådiga poäng i toppjakten mot jumbon Knivsta på söndagen. Det var en målrik match som förre FC Arlandaspelaren Hadi Hassan gjorde två mål i. Knivsta ledde tre gånger om innan Victor Levén kvitterade till 3-3 och Jonny Lyngbrant satte 4-3 med sju minuter kvar att spela. Men på övertid kvitterade hemmalaget och därmed blev det 4-4. Noterbart var att RIK saknade David Nordbeck. Toppmötet i serien mellan Håbo2-Brottby sköts upp. RIK har lika många poäng som tvåan Brottby som dock har två matcher tillgodo.

Division 3 Dam
Även RIK Dam var i Rosersberg och spelade en stund innan herrmatchen. RIK vände underläge 0-2 till seger 3-2 efter två mål av Josefine Stomberg och ett av Caroline Hörstrand i 85:e minuten. RIK befäster sin tredjeplats i tabellen med två matcher kvar att spela.

Division 7Ö
Wigör kommer allt närmare avancemang. I lördags var det Lohärad som fick åka hem från Odensala IP utan poäng och med 10-1 i baken. Både Oskar Brask och Joakim Fagerlund blev femmålsskyttar. Två matcher återstår, ”Wiggan” har allt i egna händer trots att tvåan Roslagsbro parkerar på samma poäng men med en klart sämre målskillnad.

I samma serie har även FC Arlanda lämnat jumboplatsen efter 4-4 mot Söderfors. Målen gjordes av Sebastian Welander, Per Engström samt två av Carlos Ramirez.

Division 6S
Sigtuna IF lämnade WO i sin bortamatch mot ettan Syrianska och verkar ha gett upp i serien med ytterligare två matcher kvar. Märsta IK är ett stabilt mittenlag och spelade senast 3-3 mot Bålsta Sanering FC.

forskontor
video

William på väg mot historisk lista

Ishockey William Karlsson kvitterade Floridas ledning i mitten av andra perioden men hans Vegas föll ändå i natt. Skulle måltempot hålla i sig för märstasonen så kan han ta sig in på en historisk lista över flest mål i ett expansionslag.

happy_homes_sommar
hockeyettan

Wings tappade ledning i Vallentuna

Ishockey Trots ledning med 3-1 förlorade Wings bortamötet mot Vallentuna med 3-5: - Tycker killarna gör en bra insats i 40 minuter, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

magget_dejt
kulturklapp

Olsson visade vägen för Skånela

Handboll Skånela gjorde processen kort med RP Linköping inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen. - Skönt att få en seger direkt på hemmaplan i år, killarna var laddade och välförberedda på uppgiften, säger tränaren Jesper Östlund.

skånela-kungälv

Förlust mot serieledaren

Handboll Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

defacto_panorama_boka_mote

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

Dick och Micke förlänger

Innebandy Arlanda IBK förlänger med tränarduon Dick Lyngbrant och Michael Jonsson: - Vi har justerat avtalen lite och anpassat dem efter verkligheten. Dvs båda innehar rollen som ”headcoach” med huvudansvar för senior och juniorsidan för dam- respektive herrsektionen, det känns fantastiskt, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

EXTRA

William matchhjälte igen

Ishockey William Karlsson sköt in matchavgörande 2-1 mot New York Rangers i natt och är uppe i 22 mål: - Jag har den bästa tiden i mitt liv just nu, säger William.

objekt4
objekt1
objekt2
Norra Redovisningshuset
vinterstudiobf
standard
nfc_vinter
Festspecialisten – Standard
objekt3
connys
standard_ridskola
matcher_skanela
biokalla_dec
oppethus