moderaterna_feb
Foto: Rosersbergs IK Dam

RIK Dam befäster tredjeplatsen

Rosersbergs IK dam och herr begav sig till Knivsta i söndags och för damerna blev det seger medan herrarna tappade viktiga poäng.

banner_artikel

Division 5S
Rosersbergs IK tappade onådiga poäng i toppjakten mot jumbon Knivsta på söndagen. Det var en målrik match som förre FC Arlandaspelaren Hadi Hassan gjorde två mål i. Knivsta ledde tre gånger om innan Victor Levén kvitterade till 3-3 och Jonny Lyngbrant satte 4-3 med sju minuter kvar att spela. Men på övertid kvitterade hemmalaget och därmed blev det 4-4. Noterbart var att RIK saknade David Nordbeck. Toppmötet i serien mellan Håbo2-Brottby sköts upp. RIK har lika många poäng som tvåan Brottby som dock har två matcher tillgodo.

Division 3 Dam
Även RIK Dam var i Rosersberg och spelade en stund innan herrmatchen. RIK vände underläge 0-2 till seger 3-2 efter två mål av Josefine Stomberg och ett av Caroline Hörstrand i 85:e minuten. RIK befäster sin tredjeplats i tabellen med två matcher kvar att spela.

Division 7Ö
Wigör kommer allt närmare avancemang. I lördags var det Lohärad som fick åka hem från Odensala IP utan poäng och med 10-1 i baken. Både Oskar Brask och Joakim Fagerlund blev femmålsskyttar. Två matcher återstår, ”Wiggan” har allt i egna händer trots att tvåan Roslagsbro parkerar på samma poäng men med en klart sämre målskillnad.

I samma serie har även FC Arlanda lämnat jumboplatsen efter 4-4 mot Söderfors. Målen gjordes av Sebastian Welander, Per Engström samt två av Carlos Ramirez.

Division 6S
Sigtuna IF lämnade WO i sin bortamatch mot ettan Syrianska och verkar ha gett upp i serien med ytterligare två matcher kvar. Märsta IK är ett stabilt mittenlag och spelade senast 3-3 mot Bålsta Sanering FC.

bildextra!

Märstaseger i derbyt

Fotboll Märsta IK var klart starkast i derbyt mot FC Arlanda och vann med 4-1: - Det är en derbymatch med mycket kamp och mycket vilja, men vi lyckas vinna med 4-1 och vi gör ändå bra mål tycker jag, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

clasohlson_robot
division 3

Första derbyt på 18 år

Fotboll Första derbyt i division 3-sammanhang mellan två av bygdens är nu på lördag: - Vi har bra chans att få med oss ett bra resultat om vi kommer upp i nivå, sa MIK-tränaren Kaj Eskelinen efter 1-1 mot Håbo senast.

februari

Helgens matcher

Fotboll På fredag kväll inleder Rosersbergs IK helgens matcher med hemmamöte mot Gräsö Norrskedika. Höjdpunkten denna helg är givetvis derbyt på lördag!

vuxenutbildning2
nationaldag_sigtunakommun
dackia_2018
video

Karlsson målskytt när Vegas föll

Ishockey William Karlsson reducerade till 4-2 för Vegas mot Winnipeg men närmare än så kom inte sensationslaget som därmed ligger under i en matchserie för första gången.

division 3

Oavgjort för MIK trots drömstarten

Fotboll Märsta IK fick en drömstart mot Håbo med mål redan efter tre minuter, men tappade spelet i andra och även två viktiga poäng: - Vi kommer inte upp i standard, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

Skånelaiter i SM-final

Handboll Damernas final mellan Sävehof och H65 Höör bjöd på en match mellan ex-skånelaiterna Emma Fernis och Kristin Thorleifsdottir.

Märstaspelare på Svealandslägret

Fotboll Märsta IK har flera spelare med på Svealandslägret i Enköping denna helg: - De som är framstående under denna helg, har stor chans att sen bli uttagna till Utvecklingslägret i Halmstad, berättar Joakim Filmer-Hansen i Märsta IK.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK spelar hemma mot Håbo medan FC Arlanda har en svår bortamatch mot Arlanda denna helg. Här är samtliga helgens matcher!

Skånela värvar från konkurrenten

Handboll Sknånela plockar in Erik Östling från konkurrenten Tyresö inför kommande säsong: - Erik har varit en av de allra jobbigaste mittsexorna att ha som motståndare i de senaste årens allsvenska, säger tränare Jimmy Karlsson.

Dags för SMACK-Rundan på söndag

Cykel Nu på söndag är det dags för SMACK-Rundan som går i kommunen: - Vi har som tidigare år olika distanser att välja på allt från 40km till 120km, berättar Stefan Lagerqvist på SMACK.

Första segern för MIK Dam

Fotboll Märsta IK vann sin första match i Division 4 när de på söndagen besegrade Bälinge på bortaplan: - Vinst 3-0 efter mycket övertygande spel och där man kontrollerade matchen på ett bra sätt. Hade skärpan varit rätt så hade det kunnat bli minst 2-3 mål till, berättar tränare Joakim Folmer-Hansen.

Karlsson bakom segermålet när Vegas avancerade

Ishockey William Karlsson och hans Vegas avancerade till konferensfinal i Stanley Cup efter att William legat bakom segermålet i match 6 mot San José: - Det är det största jag varit med om i karriären. Hittills. Men nu ska vi förstås försöka gå ännu längre, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

val2018
objekt4
connys
objekt2
outsider_defacto
standard_start
standard_ridskola
nfc_vinter
oppning_sportfiske2
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
outsider_moderat
barnnplattan
objekt3
Norra Redovisningshuset