defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Sigtunabygdens Ryttarförening

Ridklubb drar in pengar till Världens Barn

Sigtunabygdens Ryttarförening medverkar till att samla in medel till Världens barn tillsammans med elva andra ridskolor i Uppland.

centrum_artikel

Radiohjälpen är arrangör och tolv ridskolor medverkar i insamlingen till Världens barn mellan 26 september-6 oktober. Nu på söndag 30/9 kommer Sigtunabygdens Ridskola att medverka på eventet i Uppsala där det blir olika aktiviteter till förmån för välgörenhetsorganisationen.

defacto_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh