sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Ride of Hope stannade i Märsta

Cykelloppet Ride of Hope som cyklar till förmån för Barncancerfonden stannade till i Märsta under söndagen.

marstakalaset_artikel

Ride of Hope startade 28:e juli i Lund och en del hade cyklat i varenda sträcka under veckan medan andra kunde hoppa på köra i loppet där det passade. Sista sträckan gick på söndagen mellan Uppsala-Stockholm. Den stannade till i Märsta för lunch. Märsta Centrums parkering fylldes av cyklister som tog en kort paus innan det var dags att cykla de sista milen in till Hagaparken. Syftet med loppet är att samla in pengar till Barncancerfonden, i år har det hittills kommit in drygt 1,3 miljoner kronor.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
happyhomes_2019
sommar
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
colorama_april2
colorama_april
nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider