defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Ride of Hope

Ride of Hope stannar i Märsta

För fjärde året i rad passerar Ride of Hope Märsta, cykelloppet samlar in pengar till Barncancerfonden.

Ride of Hope kommer att stanna vid Lidl i Märsta för ett depåstopp 7:e augusti. Loppet går från Umeå till Stockholm samt söderifrån med start i Lund. Alla anmälningsavgifter går till Barncancerforskningen. Ett antal kända personligheter i Sverige har genom året deltagit genom att cykla en eller flera sträckor, bland annat åkte Peter Forsberg sträckan för fyra år sedan. Då stannade man till vid Forum för lunch. 332 cyklister är föranmälda och 100 av dem uppges cykla hela sträckan. I samband med stoppet i Märsta kommer det även att finnas en del event vid Lidl som är en av sponsorerna till loppet.

teatergrillen_helsida
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_2019
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys