centrum_host
Foto: Pressbild/Ride of Hope

Ride of Hope stannar i Märsta

För fjärde året i rad passerar Ride of Hope Märsta, cykelloppet samlar in pengar till Barncancerfonden.

centrum_farsdag_artikel

Ride of Hope kommer att stanna vid Lidl i Märsta för ett depåstopp 7:e augusti. Loppet går från Umeå till Stockholm samt söderifrån med start i Lund. Alla anmälningsavgifter går till Barncancerforskningen. Ett antal kända personligheter i Sverige har genom året deltagit genom att cykla en eller flera sträckor, bland annat åkte Peter Forsberg sträckan för fyra år sedan. Då stannade man till vid Forum för lunch. 332 cyklister är föranmälda och 100 av dem uppges cykla hela sträckan. I samband med stoppet i Märsta kommer det även att finnas en del event vid Lidl som är en av sponsorerna till loppet.

fme_oktober
centrum_farsdag
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

connys
colorama_april2
greeknight_outsider
nrh