bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Revansch för Skånela i omstarten

Skånela fick revansch för nederlaget före jul mot RP Linköping då man på lördagen vann returen med 22-21: - Vi gör en bättre match än vad resultatet visar, säger Jesper Östlund, assisterande tränare.

centrum_artikel

Lagen följdes åt i början av matchen men efter 10-12 minuter var det Skånela i ledning med 3-4 mål. RP kom dock ikapp till 11-11 innan paus. I andra hade Skånela läget under kontroll, ledningen var fyra mål med åtta minuter kvar. RP putsade till siffrorna och 21-22 kom med tre sekunder kvar att spela.
– De kom ikapp till ett mål med fem minuter kvar, vi tar timeout och gör sedan två direkt efter det och dödar matchen, berättar Jesper Östlund, assisterande tränare.

Östlund var på det stora hela nöjd med matchen då man inte hade så mycket svackor även om det offensiva spelet inte var fläckfritt:
– Deras målvakt var bra och har hög räddningsprocent, fortsätter Östlund.

Bra i defensiven
Trots att RP:s målvakt lyckades rädda många bollar så höll Skånela hemmalaget i schakt offensivt:
– Dem fick inte de enkla målen utan vi gjorde det bra i hemspring och försvar. Vi gör en bättre match än resultat, med skärpa så gör vi 30 mål kanske, konstaterar Östlund.

Alexander Holmberg stod hela matchen och var nära att bli utbytt efter en kvart i andra då han hade en svacka, men lagledningen höll fast vid honom och på slutet blir Holmberg även vinstmakare. Östlund är nöjd med återstarten, laget var i träning direkt efter nyår och man har fått tillbaka Robert Jurell efter tre månaders skada.
– Vi har tränat bra och det har slagit väl ut, det blev inte så mycket ledighet.

Målen
Rahali 6, Olsson 5, Filén 3, Byström 2, Ladan 2, Hedvall 1, Nielsen 1, Nilsson 1, Söderman 1

studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommarlov_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studenten2020_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

swedol_outsider
studenten2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider