defacto_pan2020
Foto: Wings/Insändarbild

Revansch för Wings mot Segeltorp

Wings tog ett stort kliv mot säkrat kontrakt i Hockeyettan efter seger mot Segeltorp på söndagen.

centrum_artikel

Wings tog revansch på Segeltorp efter fredagens hemmaförlust med 0-1. När lagen möttes igen på söndagen blev det 4-1 till Wings.
– En magisk första period som vi vinner med 4-0 lade grunden till en otroligt skön revansch för fredagsförlusten mot Segeltorp. I andra fortsätter vi att trumma på. Inte riktigt lika hårt som i första. Vi bränner dessutom ganska många fina målchanser. Segeltorp reducerar sent när vi har en man utvisad, uppger lagledare Peter Matsson.

I tredje hade Segeltorp möjlighet att krypa närmare då Wings drog på sig ett antal utvisningar och Segeltorp spelade i PP i åtta av periodens tjugo minuter. Men Wings spelade ett bra försvarsspel och tog tre viktiga poäng. Efter fyra omgångar står man på nio poäng. Tre från Sollentuna som är trea. Wings har kvar att möta just Sollentuna och Hammarby nästa vecka. En seger av två räcker sannolikt för säkrat kontrakt. Närmast väntar Sollentuna hemma i Pinbackshallen och serien avslutas på fredag borta mot ett avsågat Hammarby.

Målen
Ödman-Hadzinikolic 2, Tim Friberg och Nick Hedemyr

connys_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

dackskiftarna_helsida
2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
connys
nrh
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider