center_pan21
Foto: Wings/Insändarbild

Revansch för Wings mot Segeltorp

Wings tog ett stort kliv mot säkrat kontrakt i Hockeyettan efter seger mot Segeltorp på söndagen.

centrum_artikel

Wings tog revansch på Segeltorp efter fredagens hemmaförlust med 0-1. När lagen möttes igen på söndagen blev det 4-1 till Wings.
– En magisk första period som vi vinner med 4-0 lade grunden till en otroligt skön revansch för fredagsförlusten mot Segeltorp. I andra fortsätter vi att trumma på. Inte riktigt lika hårt som i första. Vi bränner dessutom ganska många fina målchanser. Segeltorp reducerar sent när vi har en man utvisad, uppger lagledare Peter Matsson.

I tredje hade Segeltorp möjlighet att krypa närmare då Wings drog på sig ett antal utvisningar och Segeltorp spelade i PP i åtta av periodens tjugo minuter. Men Wings spelade ett bra försvarsspel och tog tre viktiga poäng. Efter fyra omgångar står man på nio poäng. Tre från Sollentuna som är trea. Wings har kvar att möta just Sollentuna och Hammarby nästa vecka. En seger av två räcker sannolikt för säkrat kontrakt. Närmast väntar Sollentuna hemma i Pinbackshallen och serien avslutas på fredag borta mot ett avsågat Hammarby.

Målen
Ödman-Hadzinikolic 2, Tim Friberg och Nick Hedemyr

helsida_var2021
mp_host_helsida
bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

dack-helsida
defacto_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
dack-outsider