moderaterna_juni
Foto: MMS-Bild

Resultatlös jakt efter vapenman

Det stora pådraget efter att ett vittne sett vapen i Valsta igår blev resultatlös: - Vi sökte men hittade inga misstänkta, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral

Ett stort pådrag var i Valsta och Märsta sedan ett vittne ska ha sett 3-5 personer rikta ett vapen mot en målsägande. De försvan sedan från platsen och ne intensiv sökinsats tog vid både från luften med helikopter och från marken.

Polisen lyckades dock inte hitta varken den som blev hotad eller de personerna som ska ha haft vapen.
– Det var en person som ska ha riktat vapen i något ungdomsgäng, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

Men annälan om vapenbrott upprättades men det finns alltså inga misstänkta. När det gäller målsägande är det inte nödvändigt med en sådan i samband med vapenbrott.
– Det finns ingen som är utsatt. Vi kollade ett antal personer men ingen som stämde överens, fortsätter Kjell Lindgren.

valet2018

(S) Lovar jouröppen vårdcentral

Politik Socialdemokraterna i kommunen och landstinget lovar att göra Valsta Vårdcentral jouröppen på kvällar och helger: - Jag är mycket nöjd med att vårdcentralen i Valsta kommer att prioriteras om Socialdemokraterna får styra i landstinget. Det kommer att förbättra tillgängligheten till primärvården inte bara för Valstaborna utan också för Sigtuna i stort, säger oppositionsrådet Marie Axelsson, oppositionsråd.

vuxenutbildning2
sap_valet2018

Två män trängde sig in i lägenhet

Blåljus Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Valsta efter att två män tagit sig in i en lägenhet. Trots en sökinsats lyckades polisen inte gripa dem. – Vi har inlett en förundersökning om hemfridsbrott och olaga hot, säger Towe Hägg vid polisen.

brf_englamarken
sexbrottsmisstänkte fritidsledaren:

Åklagaren yrkar på minst sex års fängelse för fritidsledaren

Nyheter Den omfattande rättegången mot den sexbrottsmisstänkte fritidsledaren har nu avslutats. Vid slutpläderingen yrkade åklagare Nicklas Englund på sex till sju års fängelse.

sportfiskebanner2
midsommarfirandet

SOS-Alarm vädjar: Fira lugnt

Nyheter SOS-Alarm väntar in fler samtal i samband med midsommarfirandet: – Vid midsommar finns flera faktorer som ökar risken för akuta händelser, säger Maria Khorsand, VD på SOS-Alarm.

februari

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

objekt4
objekt3
connys
vuxentutbildning
forskontor
standard_ridskola
sap_outsider
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
nfc_vinter
outsider_moderat
val2018
sigtunavatten_standard
objekt2