bovard_sh
Foto: MMS-Bild

Resultatlös jakt efter vapenman

Det stora pådraget efter att ett vittne sett vapen i Valsta igår blev resultatlös: - Vi sökte men hittade inga misstänkta, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral

rosta_sigtuna2

Ett stort pådrag var i Valsta och Märsta sedan ett vittne ska ha sett 3-5 personer rikta ett vapen mot en målsägande. De försvan sedan från platsen och ne intensiv sökinsats tog vid både från luften med helikopter och från marken.

Polisen lyckades dock inte hitta varken den som blev hotad eller de personerna som ska ha haft vapen.
– Det var en person som ska ha riktat vapen i något ungdomsgäng, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

Men annälan om vapenbrott upprättades men det finns alltså inga misstänkta. När det gäller målsägande är det inte nödvändigt med en sådan i samband med vapenbrott.
– Det finns ingen som är utsatt. Vi kollade ett antal personer men ingen som stämde överens, fortsätter Kjell Lindgren.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

mp_eu
nationaldag_helsida

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

rosta_sigtuna2
v_eu_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
moderaternamaj
bonava_maj_helsida
varfest_helsida
happyhomes_2019
sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
colorama_april
v_eu
sh_bovard_out
nationaldag_out
sh_oppet
fme_outsider
rosta_sigtuna
connys
defacto_outsider
oppning_outsider
nrh
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider