defacto_pan
Foto: MMS-Bild

Resultatlös jakt efter vapenman

Det stora pådraget efter att ett vittne sett vapen i Valsta igår blev resultatlös: - Vi sökte men hittade inga misstänkta, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral

Ett stort pådrag var i Valsta och Märsta sedan ett vittne ska ha sett 3-5 personer rikta ett vapen mot en målsägande. De försvan sedan från platsen och ne intensiv sökinsats tog vid både från luften med helikopter och från marken.

Polisen lyckades dock inte hitta varken den som blev hotad eller de personerna som ska ha haft vapen.
– Det var en person som ska ha riktat vapen i något ungdomsgäng, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

Men annälan om vapenbrott upprättades men det finns alltså inga misstänkta. När det gäller målsägande är det inte nödvändigt med en sådan i samband med vapenbrott.
– Det finns ingen som är utsatt. Vi kollade ett antal personer men ingen som stämde överens, fortsätter Kjell Lindgren.

outsider
korpen_jan-feb
icavalsta_julbanner

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

sigtunavatten_standard
frisyr_december

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

sigtuna_funkis
regeringskaoset

V-ledaren: Katastrofal uppgörelse

Politik Vid lunchtid meddelande Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt att hans parti kommer att rösta rött till den överenskommelse som träffats mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet. Något som lokale V-ledaren Niklas Andersson redan förespråkade i helgen.

nrh
funkis_2
banner_trerosor
connys