panorama_centrum

Restriktionerna kring idrotten i kommunen ligger kvar

Restriktioner kring att barn och ungdomar enbart får vistas ett visst antal i kommunens hallar och planer ligger kvar resten av månaden.

Kultur- och fritidsförvaltningen har beslutat att förlänga restriktioner inom barn- och ungdomsidrotten när det gäller aktiviteter i kommunens hallar och planer. Det innebär att inga omklädningsrum får användas och att man får vistas ett visst antal utövare på varje yta.
– Sigtuna kommun följer utvecklingen av pandemin och hur det påverkar verksamheter på lokal nivå. Vi utgår ifrån de olika lagar och rekommendationer som myndigheter och regionens samverkansorganisation beslutar, skriver Kultur- och fritidsförvaltningen i ett uttalande.

Beslutet som nu förlängts gäller till 2:a maj, 30 april ska ett nytt beslut kommuniceras till föreningarna. Skolor och organiserad idrott får använda hallar och planer, allmänhet kan inte boka. Midgårdsbadet håller fortsatt stängt för allmänhet men inte för invånare som har behov av medicinska skäl eller skolverksamhet.

marinan_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
connys_helsida

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

liber_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022