halloween_centrum

Restriktionerna kring idrotten i kommunen ligger kvar

Restriktioner kring att barn och ungdomar enbart får vistas ett visst antal i kommunens hallar och planer ligger kvar resten av månaden.

centrum_artikel

Kultur- och fritidsförvaltningen har beslutat att förlänga restriktioner inom barn- och ungdomsidrotten när det gäller aktiviteter i kommunens hallar och planer. Det innebär att inga omklädningsrum får användas och att man får vistas ett visst antal utövare på varje yta.
– Sigtuna kommun följer utvecklingen av pandemin och hur det påverkar verksamheter på lokal nivå. Vi utgår ifrån de olika lagar och rekommendationer som myndigheter och regionens samverkansorganisation beslutar, skriver Kultur- och fritidsförvaltningen i ett uttalande.

Beslutet som nu förlängts gäller till 2:a maj, 30 april ska ett nytt beslut kommuniceras till föreningarna. Skolor och organiserad idrott får använda hallar och planer, allmänhet kan inte boka. Midgårdsbadet håller fortsatt stängt för allmänhet men inte för invånare som har behov av medicinska skäl eller skolverksamhet.

centrum_helsida2020

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
helsida_var2021
dack-helsida
mp_host_helsida
connys_helsida

Vill ha skateramp i Rosersberg

Förening En skateramp finns redan i Sigtuna som är finansierad av privatpersoner och företag, men nu vill boende i Rosersberg se en skateramp i Rosersberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
dack-outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out