center_pan21

Restriktioner kring idrott kvarstår

Sigtuna kommuns restriktioner kring barn- och ungdomars idrottande kvarstår.

centrum_artikel

Sedan januari råder skärpta restriktioner för att barn och ungdomar ska kunna utöva idrott på kommunens hallar och planer. Bland annat är omklädningsrummen stängda och man får bara vara ett visst antal deltagare på en fotbollsplan eller i en hall.
– Sigtuna kommun följer utvecklingen av pandemin och hur det påverkar verksamheter på lokal nivå. Vi utgår ifrån de olika lagar och rekommendationer som myndigheter och regionens samverkansorganisation beslutar, skriver Monica Evans, lokalbokare, i ett meddelande till föreningslivet.

Förlängningen av restriktionerna ligger kvar till och med 9:e april då ett nytt beslut kommuniceras till föreningslivet. Sedan tidigare får allmänhet inte längre boka hallar och planer.

centrum_helsida2020

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

2020_helsida
mp_host_helsida
bostad_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
helsida_var2021
dack-helsida

Vill ha skateramp i Rosersberg

Förening En skateramp finns redan i Sigtuna som är finansierad av privatpersoner och företag, men nu vill boende i Rosersberg se en skateramp i Rosersberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
bostad_outsider
dack-outsider
mp-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider