moderaterna_riksdag

Restriktioner hävs för idrottsföreningarna

Sigtuna kommun häver restriktioner över hallar, planer samt omklädningsrum.

centrum_artikel

Från och med 15:e juli kan kommunens idrotts- och föreningsliv på nytt nytta hallar, planer och omklädningsrum på samma villkor som innan pandemin, det innebär att man inte längre är begränsad till antal utövare i en hall eller plan. Omklädningsrummen öppnas upp igen. Dessutom kommer allmänheten kunna hyra hallar.

Sigtuna kommun skriver i ett mail till föreningarna att inskränkningar på nytt kan komma att ske om pandemisituationen förvärras. Sigtuna och andra stockholmskommuner har kritiserats under pandemin för att de inskränkt barn- och ungdomars idrottsutövande. Särskilt kring jul- och nyår då hallar, ishallar och planer stängdes helt för bokning.

Sedan februari har barn- och ungdomar kunnat träna men det har varit begränsat i antalet utövare. Ungdomar födda 2002 eller tidigare har inte kunnat varken träna eller spela matcher. Begränsningar i antal både inomhus och utomhus tas bort efter 15:e juli.

happyhomes_sommar2020
handbollsskola
centrum_helsida2020

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

2020_helsida
defacto_helsida
mod_helsida
connys_helsida

Vill ha skateramp i Rosersberg

Förening En skateramp finns redan i Sigtuna som är finansierad av privatpersoner och företag, men nu vill boende i Rosersberg se en skateramp i Rosersberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
centrum_sommar_out
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider