center_pan21

Restriktioner hävs för idrottsföreningarna

Sigtuna kommun häver restriktioner över hallar, planer samt omklädningsrum.

Från och med 15:e juli kan kommunens idrotts- och föreningsliv på nytt nytta hallar, planer och omklädningsrum på samma villkor som innan pandemin, det innebär att man inte längre är begränsad till antal utövare i en hall eller plan. Omklädningsrummen öppnas upp igen. Dessutom kommer allmänheten kunna hyra hallar.

Sigtuna kommun skriver i ett mail till föreningarna att inskränkningar på nytt kan komma att ske om pandemisituationen förvärras. Sigtuna och andra stockholmskommuner har kritiserats under pandemin för att de inskränkt barn- och ungdomars idrottsutövande. Särskilt kring jul- och nyår då hallar, ishallar och planer stängdes helt för bokning.

Sedan februari har barn- och ungdomar kunnat träna men det har varit begränsat i antalet utövare. Ungdomar födda 2002 eller tidigare har inte kunnat varken träna eller spela matcher. Begränsningar i antal både inomhus och utomhus tas bort efter 15:e juli.

mp_host_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag
2020_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021

Vill ha skateramp i Rosersberg

Förening En skateramp finns redan i Sigtuna som är finansierad av privatpersoner och företag, men nu vill boende i Rosersberg se en skateramp i Rosersberg.

defacto_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
nrh
eldsjal-outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider