moderater_pan_sommar

Restriktioner förlängs månaden ut

Restriktionerna för barn och ungdomar förlängs i kommunen till sista maj vilket innebär att bara planer utomhus får användas och matcherna ska vara lokala.

panorama_centrum

Förra veckan startade Stockholm med matcher för barn och unga. Sigtuna kommuns föreningar som i många sporter hör till Uppland men förhåller sig till Region Stockholm fick möjlighet att möta lag från länet samtidigt som Uppland stoppade allt spel till tidigast 22:a maj.

Nu förlänger Sigtuna kommun restriktoner om uteidrott i kommunens lokaler och planer. Kommunen har öppnat upp för bokningar gällande match eller tävling för personer födda 2002 eller senare under förutsättning att samtliga som deltar är födda 2002 eller senare, tävlingen ska vara lokal, man får bara arrangera ett tillfälle per vecka samt att omklädningsrummen ska vara stängda.

Sigtuna kommun poängterar att föreningslivet måste följa rekommendationer för att minska smittspridning.
– Det är anmärkningsvärt och beklagligt att detta sker. Alla fall av misskötsel – avsiktlig eller oavsiktlig – hanteras av förvaltningen. Det är av största vikt att vi alla förhåller oss till de beslut som är antagna. Alla beslut och alltid, skriver Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning.

Föreningar som missköter sig riskerar att bli av med bokade tider och man kan ha förverkat sin rätt att bedriva verksamhet på aktuell plan. Innan man fattar ett beslut om att stoppa föreningar så ska berörd förening ha gett möjlighet att rätta till felet. Om felbeteendet kvarstår så kommer man stängas av.

helsida_sfs
kso_helsida
division 4

Ny hemmaseger för MIK

Fotboll MIK tog tre viktiga poäng hemma mot BKV Norrtälje2: - Tre viktiga poäng och nästa match är borta mot Palestinska FF på måndag kväll, skriver MIK på Instagram.

defacto_helsida
connys_helsida
mote_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
moderat_outsider
sfs_out
outsider_social
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mote_outsider
kso-duell_out
mp_outsider2022
swedol_outsider
nrh