centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Resenärsnedgång i oktober på Arlanda

Minskningen av resenärer på Arlanda fortsatte även i oktober.

centrum_artikel

Totalt reste 2,242 miljoner via Arlanda i oktober. Det är en minskning med fyra procent jämfört med samma månad förra året. Antalet utrikesresenärer uppgick till 1,781 miljoner och inrikes till 461 000. Det är nedgångar på tre respektive åtta procent enligt Swedavia.

connys_helsida
valvet_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
happy_homes_mars

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

stottasigtuna_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studenten2020_helsida
marina_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
nrh
valvet_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider