sommar
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Resenärer minskade igen på Arlanda

Återigen minskar antalet resenärer för en månad på Arlanda.

Juni visar upp negativa resenärssiffror på Arlanda enligt Swedavia. Totalt flög 2,494 miljoner via flygplatsen, en minskning med tre procent jämfört med 2018. Utrikesresenärerna uppgick till 2,1 miljoner vilket var en minskning med två procent medan utrikestrafiken minskade med hela fem procent och uppgick till 394 000.

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Näringsliv Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Näringsliv Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

sommar_centrum
defacto_helsida
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
nrh