sommar
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Resenärer minskade igen på Arlanda

Återigen minskar antalet resenärer för en månad på Arlanda.

Juni visar upp negativa resenärssiffror på Arlanda enligt Swedavia. Totalt flög 2,494 miljoner via flygplatsen, en minskning med tre procent jämfört med 2018. Utrikesresenärerna uppgick till 2,1 miljoner vilket var en minskning med två procent medan utrikestrafiken minskade med hela fem procent och uppgick till 394 000.

colorama_april2
arlanda_golf_juli
bonava_juli_hel

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

sommar

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

happyhomes_2019
sommar_centrum
defacto_helsida
defacto_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
connys
nrh
bonava_juli_outsider