dackskiftarna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Resenärer fortsätter minska på Arlanda

Resenärssiffrorna för juli på Arlanda visar på fortsatt nedgång av passagerare.

Totalt minskade antalet resenärer via Arlanda i juli med fyra procent. Utrikestrafiken med två procent och inrikes med hela tio procent. Antalet resenärer på utrikestrafiken uppgick till 2,493 miljoner och inrikes reste 315 000. Antalet landningar i linjefart och charter uppgick ill 9412 stycken på Arlanda vilket är en nedgång på en procent. Totalt i år har antalet nedgångar minskat med fyra procent och var till och med juli 66 672 stycken.

defacto_helsida

Ökning av arbetsplatsolyckor i kommunne

Nyheter Fackförbundet Byggnads kommer att ge sig ut på en länsomfattande inspektion av byggnadsplatser, detta för att kontrollera så att säkerheten efterlevs. I Kommunen har 16 arbetsplatsolyckor skett bara i år.

centrum_host_helsida
greeknighthelsida
fme_oktober

Sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter En del av Valstavägen får sänkt hastighet: - Den lokala trafikföreskriften om hastighetsbegränsningen är resultatet av en del i arbetet med stadsbyggnadsprojektet Valsta 2030, säger Anna-Carin Mattsson, gatu- och parkchef i Sigtuna kommun.

dackskiftarna_helsida
EXTRA

Förbipasserande attackerades av knivman

Nyheter En man greps i Valsta under förmiddagen sedan han försökt attackera förbipasserande med en kniv: - Han försökte hugga en man med barnvagn och två barn, säger ett vittne till märsta.nu

ica_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
nrh
defacto_outsider
greeknight_outsider
connys
colorama_april2