defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Resenärer fortsätter minska på Arlanda

Resenärssiffrorna för juli på Arlanda visar på fortsatt nedgång av passagerare.

marstakalaset_artikel

Totalt minskade antalet resenärer via Arlanda i juli med fyra procent. Utrikestrafiken med två procent och inrikes med hela tio procent. Antalet resenärer på utrikestrafiken uppgick till 2,493 miljoner och inrikes reste 315 000. Antalet landningar i linjefart och charter uppgick ill 9412 stycken på Arlanda vilket är en nedgång på en procent. Totalt i år har antalet nedgångar minskat med fyra procent och var till och med juli 66 672 stycken.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
colorama_april2
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
connys
defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh