eurosko_december
En resenär tog taxi till Märsta station för 22 000 kronor

Resenär krävde 22 000 kronor av SL

En resenär som i samband med terrordådet på Drottninggatan tog taxi från Stockholm till Märsta station krävde 22 000 kronor av SL med hänvisning till resegarantin.

marstac_aug

I samband med terrordådet på Drottninggatan ställdes alla tåg till och från Stockholm in. En resenär som skulle till Märsta station tvingades ta taxi från Klarabergsgatan och notan landade på 22 000 kronor enligt Stockholm Direkt. Mannen ansökte sedan om att få ut pengarna via SL:s resegaranti. Enligt ansökan ska det ha varit svårt att hitta taxi och ingen ville köra för vanligt pris, mannen hävdade att ”det var en väldigt tuff dag”.
– Visst kan det vara möjligt att folk dragit till med att ansöka om så stora belopp som 22 000 kr. Men det kan också vara skrivfel i vårt system.

En annan resenär tog taxi från Märsta station till Järna, en nota på 16 196 kronor enligt tidningen. Men han fick ut 1120 kronor från SL. Maxbeloppet från resegarantin är just 1120 kronor.

banner_december
magget_dejt
valet2018

klart: Bergqvist etta på listan

Politik Pernilla Bergqvist toppar Liberalernas lista till Valet2018: - Ser fram emot att få jobba med ett starkt och härligt gäng i valrörelsen som är taggade att göra skillnad för ökad frihet, kunskap och trygghet för våra invånare, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

dackia_vinter2018
happy_homes_sommar
marknad_steninge
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

Akuten kommer närmare

Nyheter Under 2018 ska akuten komma närmare varje stockholmare och det ska inte längre vara nödvändigt för kommuninvånare att behöva åka till Karolinska eller Danderyd vid akut sjukvård.

colorama_jan
lindvagen27
jul2018
frisyr2018
lions_standard
nfc_vinter
Festspecialisten – Standard
cricketklubben
julgranshamtning
borg
blackfriday
dogranch
connys
matcher_skanela
yrkesutbildningen
vanster_mote
vidargatan7
solrosvagen28
agy2
Norra Redovisningshuset