centrum_ettar
En resenär tog taxi till Märsta station för 22 000 kronor

Resenär krävde 22 000 kronor av SL

En resenär som i samband med terrordådet på Drottninggatan tog taxi från Stockholm till Märsta station krävde 22 000 kronor av SL med hänvisning till resegarantin.

I samband med terrordådet på Drottninggatan ställdes alla tåg till och från Stockholm in. En resenär som skulle till Märsta station tvingades ta taxi från Klarabergsgatan och notan landade på 22 000 kronor enligt Stockholm Direkt. Mannen ansökte sedan om att få ut pengarna via SL:s resegaranti. Enligt ansökan ska det ha varit svårt att hitta taxi och ingen ville köra för vanligt pris, mannen hävdade att ”det var en väldigt tuff dag”.
– Visst kan det vara möjligt att folk dragit till med att ansöka om så stora belopp som 22 000 kr. Men det kan också vara skrivfel i vårt system.

En annan resenär tog taxi från Märsta station till Järna, en nota på 16 196 kronor enligt tidningen. Men han fick ut 1120 kronor från SL. Maxbeloppet från resegarantin är just 1120 kronor.

foretagarlunch
pedagog2018
forskontor
februari
aretsforetag

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

Bostadsaffären ger bidrag till välgörenhet

Bostad I samband med att Fastighetsbyrån säljer bostäder så erbjuds säljaren att skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation: - Det känns roligt att kunna bidra och samtidigt låta säljaren själv välja var de vill att vi skänker vår gåva, säger Jakob Ekerot, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg.

Minister kommer till Märsta

Politik Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) kommer till Kulturskolan i Märsta på måndag för att presentera sin kulturproposition: - Jag blev uppringd av Regeringskansliet nu i veckan och de sa att kulturministern gärna ville presentera propositionen på vår kulturskola, för hon hade hört så mycket bra och spännande om vår verksamhet, säger Eva Sjögren van Berkel, Kulturskolechef.

EXTRA

Man hittad död i bostadsområde

Blåljus Efter att en man hittats avliden i Märsta finns polis på plats: - Det är en person som fallit från en balkong långt upp i ett hus. Det är vad vi kan säga just nu, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

objekt4
sigtunavatten_standard
standard_ridskola
standard
Norra Redovisningshuset
objekt3
outsider_defacto
veterankraft_standard
sangensemble
vuxentutbildning
objekt2
nfc_vinter
standard_start
Festspecialisten – Standard
matcher_skanela