kulturtorget
En resenär tog taxi till Märsta station för 22 000 kronor

Resenär krävde 22 000 kronor av SL

En resenär som i samband med terrordådet på Drottninggatan tog taxi från Stockholm till Märsta station krävde 22 000 kronor av SL med hänvisning till resegarantin.

sommar

I samband med terrordådet på Drottninggatan ställdes alla tåg till och från Stockholm in. En resenär som skulle till Märsta station tvingades ta taxi från Klarabergsgatan och notan landade på 22 000 kronor enligt Stockholm Direkt. Mannen ansökte sedan om att få ut pengarna via SL:s resegaranti. Enligt ansökan ska det ha varit svårt att hitta taxi och ingen ville köra för vanligt pris, mannen hävdade att ”det var en väldigt tuff dag”.
– Visst kan det vara möjligt att folk dragit till med att ansöka om så stora belopp som 22 000 kr. Men det kan också vara skrivfel i vårt system.

En annan resenär tog taxi från Märsta station till Järna, en nota på 16 196 kronor enligt tidningen. Men han fick ut 1120 kronor från SL. Maxbeloppet från resegarantin är just 1120 kronor.

sommar
brookevent
extra

Brand på uteservering

Blåljus Under natten brann det på en uteservering på Stationsgatan i Märsta: - Det har upprättats en anmälan, men jag kan inte se om vad, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

varumarke_defacto_sommar
extra

Man knivskuren i ansiktet: ”Helt oprovocerat”

Blåljus Tre okända män attackerade och misshandlade en man på öppen gata i Valsta. De knivskar honom i ansiktet innan de flydde från platsen. – Det verkar vara helt oprovocerat, säger stationsbefälet Marie-Louise Nilsson.

Man misshandlad på Stationsgatan

Blåljus En man misshandlades under natten av en bekant person på Stationsgatan: - Han behövde inte vård och kördes hem sen, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
standard
colorama_jan
connys
sfssommar
uttervagen
lions_standard
sommar
standard
Frisyr – Standard
laudonsvag3a
Norra Redovisningshuset
cricketklubben
stationsgatan21a