fastpartner_sommar2
En resenär tog taxi till Märsta station för 22 000 kronor

Resenär krävde 22 000 kronor av SL

En resenär som i samband med terrordådet på Drottninggatan tog taxi från Stockholm till Märsta station krävde 22 000 kronor av SL med hänvisning till resegarantin.

I samband med terrordådet på Drottninggatan ställdes alla tåg till och från Stockholm in. En resenär som skulle till Märsta station tvingades ta taxi från Klarabergsgatan och notan landade på 22 000 kronor enligt Stockholm Direkt. Mannen ansökte sedan om att få ut pengarna via SL:s resegaranti. Enligt ansökan ska det ha varit svårt att hitta taxi och ingen ville köra för vanligt pris, mannen hävdade att ”det var en väldigt tuff dag”.
– Visst kan det vara möjligt att folk dragit till med att ansöka om så stora belopp som 22 000 kr. Men det kan också vara skrivfel i vårt system.

En annan resenär tog taxi från Märsta station till Järna, en nota på 16 196 kronor enligt tidningen. Men han fick ut 1120 kronor från SL. Maxbeloppet från resegarantin är just 1120 kronor.

happy_homes_juli
vuxenutbildning2
sportfiskebanner2
sap_valet2018
steningeslottsommar

Kommunen hjälper till med foder

Notiser Kommunen kommer att samordna insatser så att lantbrukare i kommunen kan få foder: - Vi sätter in de resurser vi kan för att så långt det är möjligt försöka hjälpa djurhållarna undvika att tvingas nödslakta sina djur. Situationen är oerhört allvarlig och därför sätter vi in konkreta åtgärder för att hjälpa till, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Max får hjärtstartare

Notiser Max i Märsta får hjärtstartare installerad: - Som rikstäckande restaurangkedja har vi på MAX ett stort ansvar. Inte bara gentemot våra gäster utan också våra medarbetare. Genom att installera hjärtstartare och utbilda medarbetare är vi bättre rustade att hjälpa till vid nödlägen, säger Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX Burgers.

objekt2
objekt3
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
veterankraft_standard
connys
objekt4
val2018
nfc_vinter
sap_outsider
sigtunavatten_standard
yearlingsales
outsider_moderat
vuxentutbildning
forskontor