bostadsformedling
Foto: Swedavia/Victoria Ström

Resandet ner med 97 procent

Resandet på Arlanda minskade i maj med hela 97 procent enligt Swedavia.

centrum_artikel

Bara 60 000 resenärer räknades in på Arlanda i maj, jämfört med förra året är det en minskning med hela 97 procent. Förra året i maj var det 2,3 miljoner resenärer.
– Den dramatiska nedgången i flygresandet fortsatte för andra månaden i följd i maj och flera av våra flygplatser saknade i princip helt kommersiell flygtrafik. I takt med att reserestriktioner nu lättar i Sverige och resten av EU ser vi tidiga tecken på återstart och att flygbolagen planerar för en försiktig ökning av trafiken. Det är självfallet positivt för tillgängligheten, men det handlar fortfarande om blygsamma nivåer och vi räknar inte med någon snabb återhämtning för flygresandet under de närmaste månaderna, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

I juni väntas trafiken på Arlanda öka, detta då flera flygbolag kommer igång med trafiken. Totalt på Swedavias samtliga tio flygplaster var det 80 000 resenärer.

defacto_helsida
2020_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

happyhomes_sommar2020
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
studeravidare_outsider