center_pan21
Foto: Pressbild

Renault etablerar utbildningscenter i Drivelab

Drivelab och Training Partner har lockat ännu en internationell aktör till området när Renault etablerar en Academy.

Tidigare har BMW aviserat etablering i Drivelab. Nu är det Renault som etablerar Renault Academy.
– Vi jobbar ständigt med att utveckla kompetensen hos våra återförsäljare, vilket även kräver rätt kapacitet. Större lokaler i kombination med vårt utökade samarbete med Training Partner kommer bidra till just det. För oss var det läget i anslutning till befintlig utbildningsverksamhet och de möjligheter att växa på ett smidigt sätt som finns här som avgjorde, säger Thomas Langley från Renault Nordic AB som ser fram emot att välkomna fler till sina utbildningar genom Renault Academy under hösten.

Läget var en bidragande orsak till etableringen med närhet till Arlanda och Explore Arlandastad:
– Att fler och fler stora, globala aktörer söker ett sammanhang som ger något mer är ett starkt bevis på att vi har lyckats skapa utbildningar i världsklass i en attraktiv miljö på oslagbart läge. Vi välkomnar Renaults expansion med en fortsatt härlig känsla av att ”nu vänder det”, säger Magnus Almquist, VD på Training Partner, en del av Drivelab som fortbildar fordonsindustrin.

Magnus Almquist uppger vidare att styrkan som utbildningsaktör i Drivelab Center och Explore Arlandastad är närheten till flygplatsen, hotell, restauranger och annan service. Man samlar även ett stort antal stora, välkända bilvarumärken för både lätta och tunga fordon. Alla kan utbilda sig och använda de moderna testbanorna.

jul2021
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
valsta-jul_helsida
dack-helsida
defacto_helsida
2020_helsida
julmarknad_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

centrum_helsida2020

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
julmarknad_outsider
jul_outsider
nrh
connys
mp-outsider
valsta_jul_outsider