centrum_host

Rekordvecka för märsta.nu

märsta.nu nådde den gångna veckan den näst högsta veckonoteringen någonsin med 49 000 besökare: - Vi har haft ett bra team som försett kommuninvånare med nyheter dygnet runt, särskilt i samband med attacken i Stockholm, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör.

Vecka 14 på märsta.nu renderade i 49 000 besökare, 117 000 besök och 214 000 sidvisningar. Det är den näst mest välbesökta veckan någonsin på sajten, en vecka i december 2015 lockade strax över 50 000 besökare. Givetvis var det gripandet av terroristen i Märsta som lockade intresse. Under tre timmar under fredag 7:e april hade märsta.nu ca 1000 besök i minuten som mest, totalt var det 20 000 unika mellan kl. 20-23 kvällen för gripandet.
– Vi var på plats och agerade snabbt när kommuninvånare och andra intresserade ute i landet vände blickarna mot Märsta för att följa polisens arbete i terrorjakten, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

I och med siffrorna kliver märsta.nu upp på plats 62 på SIS-Index som märsta.nu är noterade på för officiell besöksstatistik. Hela året har märsta.nu visat siffror klart över 20 000 unika, även över 40 000 vid två veckor.
– Vårt team har bra lokalkännedom och vi får alltid bra tips från er läsare som renderar i nyheter. Vi är alla glada över de fina siffrorna som är ett kvitto på att vi levererar relevanta nyheter till kommuninvånarna.

Här kan du följa märsta.nu:s besökssiffror vecka för vecka

happyhomes_2019
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

agy_oppethus
centrum_host_helsida

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

sigtunavatten_standard
fme_oktober

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

ica_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
connys