defacto_pan2020

Rekordvecka för märsta.nu

märsta.nu nådde den gångna veckan den näst högsta veckonoteringen någonsin med 49 000 besökare: - Vi har haft ett bra team som försett kommuninvånare med nyheter dygnet runt, särskilt i samband med attacken i Stockholm, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör.

centrum_artikel

Vecka 14 på märsta.nu renderade i 49 000 besökare, 117 000 besök och 214 000 sidvisningar. Det är den näst mest välbesökta veckan någonsin på sajten, en vecka i december 2015 lockade strax över 50 000 besökare. Givetvis var det gripandet av terroristen i Märsta som lockade intresse. Under tre timmar under fredag 7:e april hade märsta.nu ca 1000 besök i minuten som mest, totalt var det 20 000 unika mellan kl. 20-23 kvällen för gripandet.
– Vi var på plats och agerade snabbt när kommuninvånare och andra intresserade ute i landet vände blickarna mot Märsta för att följa polisens arbete i terrorjakten, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

I och med siffrorna kliver märsta.nu upp på plats 62 på SIS-Index som märsta.nu är noterade på för officiell besöksstatistik. Hela året har märsta.nu visat siffror klart över 20 000 unika, även över 40 000 vid två veckor.
– Vårt team har bra lokalkännedom och vi får alltid bra tips från er läsare som renderar i nyheter. Vi är alla glada över de fina siffrorna som är ett kvitto på att vi levererar relevanta nyheter till kommuninvånarna.

Här kan du följa märsta.nu:s besökssiffror vecka för vecka

speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida
connys_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

ridskola2020_helsida
2020_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
connys
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh