moderaterna_riksdag

Rekordvecka för märsta.nu

märsta.nu nådde den gångna veckan den näst högsta veckonoteringen någonsin med 49 000 besökare: - Vi har haft ett bra team som försett kommuninvånare med nyheter dygnet runt, särskilt i samband med attacken i Stockholm, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör.

centrum_artikel

Vecka 14 på märsta.nu renderade i 49 000 besökare, 117 000 besök och 214 000 sidvisningar. Det är den näst mest välbesökta veckan någonsin på sajten, en vecka i december 2015 lockade strax över 50 000 besökare. Givetvis var det gripandet av terroristen i Märsta som lockade intresse. Under tre timmar under fredag 7:e april hade märsta.nu ca 1000 besök i minuten som mest, totalt var det 20 000 unika mellan kl. 20-23 kvällen för gripandet.
– Vi var på plats och agerade snabbt när kommuninvånare och andra intresserade ute i landet vände blickarna mot Märsta för att följa polisens arbete i terrorjakten, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

I och med siffrorna kliver märsta.nu upp på plats 62 på SIS-Index som märsta.nu är noterade på för officiell besöksstatistik. Hela året har märsta.nu visat siffror klart över 20 000 unika, även över 40 000 vid två veckor.
– Vårt team har bra lokalkännedom och vi får alltid bra tips från er läsare som renderar i nyheter. Vi är alla glada över de fina siffrorna som är ett kvitto på att vi levererar relevanta nyheter till kommuninvånarna.

Här kan du följa märsta.nu:s besökssiffror vecka för vecka

connys_helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
helsida_var2021
mp_host_helsida
oppethus_helsida
dack-helsida
defacto_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

centrum_helsida2020
flygskola_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
flygskolan_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppethus_outsider
dack-outsider
julmarknad_outsider
centrum_sommar_out