moderat_sommar

Rekordvecka för märsta.nu

märsta.nu nådde den gångna veckan den näst högsta veckonoteringen någonsin med 49 000 besökare: - Vi har haft ett bra team som försett kommuninvånare med nyheter dygnet runt, särskilt i samband med attacken i Stockholm, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör.

centrum_artikel

Vecka 14 på märsta.nu renderade i 49 000 besökare, 117 000 besök och 214 000 sidvisningar. Det är den näst mest välbesökta veckan någonsin på sajten, en vecka i december 2015 lockade strax över 50 000 besökare. Givetvis var det gripandet av terroristen i Märsta som lockade intresse. Under tre timmar under fredag 7:e april hade märsta.nu ca 1000 besök i minuten som mest, totalt var det 20 000 unika mellan kl. 20-23 kvällen för gripandet.
– Vi var på plats och agerade snabbt när kommuninvånare och andra intresserade ute i landet vände blickarna mot Märsta för att följa polisens arbete i terrorjakten, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

I och med siffrorna kliver märsta.nu upp på plats 62 på SIS-Index som märsta.nu är noterade på för officiell besöksstatistik. Hela året har märsta.nu visat siffror klart över 20 000 unika, även över 40 000 vid två veckor.
– Vårt team har bra lokalkännedom och vi får alltid bra tips från er läsare som renderar i nyheter. Vi är alla glada över de fina siffrorna som är ett kvitto på att vi levererar relevanta nyheter till kommuninvånarna.

Här kan du följa märsta.nu:s besökssiffror vecka för vecka

defacto_helsida

Ny bostadsförmedling snart igång

Bostad Den nya kommunala bostadskön ska göra det enklare att söka bostad i kommunen där alla lediga hyresrätter ska vara samlade på en och samma plats.

brobygget_midgard_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
spedition_sigtuna
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
2020_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
nrh
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider