defacto_pan2020
Svante Backman, chefstränare på Sigtuna tennisklubbFoto: Sigtuna Tennis

Rekordmånga med i Sigtunacupen

På lördagen startade Sigtunacupen som är en regional ungdomsturnering, i år lockar den 240 spelare totalt.

centrum_artikel

Sigtunacupen pågår i Sigtuna tennishall mellan 1-9 februari, normalt brukar den locka kring 140 spelare från hela stockholmsregionen, men denna gång är det 240 anmälda meddelar Sigtuna Tennis klubbchef Robert Wallin.
– Otroligt glädjande med så stort deltagarantal, speciellt i de yngsta klasserna, vilket ger många barn och ungdomar chansen att upptäcka hur roligt det är att inte bara träna utan också tävla i tennis.

I 10-årsklasserna för pojkar och flickor är det poolspel och alla får spela minst tre matcher var. Totat rört det sig om 270 matcher i alla klasser. Robert Wallin hoppas att kommuninvånarna tar chansen att se på tennis på hemmaplan.

Chefstränare är Svante Backman, han konstaterar att klubben har många egna spelare anmälda och flertalet yngre talanger som visar stort intresse för att spela matcher:
– Inte bara i klubben utan fler och fler börjar även spela externa tävlingar, vilket är riktigt kul och det ska bli spännande att följa utvecklingen hos dessa spelare de närmsta åren.

centrum_helsida2020
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
salong_elisabeth_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

teatergrillen_helsida
speedy_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
happyhomes_2019
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
nrh
speedy_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider