moderat_sommar
Svante Backman, chefstränare på Sigtuna tennisklubbFoto: Sigtuna Tennis

Rekordmånga med i Sigtunacupen

På lördagen startade Sigtunacupen som är en regional ungdomsturnering, i år lockar den 240 spelare totalt.

centrum_artikel

Sigtunacupen pågår i Sigtuna tennishall mellan 1-9 februari, normalt brukar den locka kring 140 spelare från hela stockholmsregionen, men denna gång är det 240 anmälda meddelar Sigtuna Tennis klubbchef Robert Wallin.
– Otroligt glädjande med så stort deltagarantal, speciellt i de yngsta klasserna, vilket ger många barn och ungdomar chansen att upptäcka hur roligt det är att inte bara träna utan också tävla i tennis.

I 10-årsklasserna för pojkar och flickor är det poolspel och alla får spela minst tre matcher var. Totat rört det sig om 270 matcher i alla klasser. Robert Wallin hoppas att kommuninvånarna tar chansen att se på tennis på hemmaplan.

Chefstränare är Svante Backman, han konstaterar att klubben har många egna spelare anmälda och flertalet yngre talanger som visar stort intresse för att spela matcher:
– Inte bara i klubben utan fler och fler börjar även spela externa tävlingar, vilket är riktigt kul och det ska bli spännande att följa utvecklingen hos dessa spelare de närmsta åren.

sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

speedy_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna
swedol_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
nrh
studeravidare_outsider
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta