centrum_panorama2020
Svante Backman, chefstränare på Sigtuna tennisklubbFoto: Sigtuna Tennis

Rekordmånga med i Sigtunacupen

På lördagen startade Sigtunacupen som är en regional ungdomsturnering, i år lockar den 240 spelare totalt.

Sigtunacupen pågår i Sigtuna tennishall mellan 1-9 februari, normalt brukar den locka kring 140 spelare från hela stockholmsregionen, men denna gång är det 240 anmälda meddelar Sigtuna Tennis klubbchef Robert Wallin.
– Otroligt glädjande med så stort deltagarantal, speciellt i de yngsta klasserna, vilket ger många barn och ungdomar chansen att upptäcka hur roligt det är att inte bara träna utan också tävla i tennis.

I 10-årsklasserna för pojkar och flickor är det poolspel och alla får spela minst tre matcher var. Totat rört det sig om 270 matcher i alla klasser. Robert Wallin hoppas att kommuninvånarna tar chansen att se på tennis på hemmaplan.

Chefstränare är Svante Backman, han konstaterar att klubben har många egna spelare anmälda och flertalet yngre talanger som visar stort intresse för att spela matcher:
– Inte bara i klubben utan fler och fler börjar även spela externa tävlingar, vilket är riktigt kul och det ska bli spännande att följa utvecklingen hos dessa spelare de närmsta åren.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

festspec_corona_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

happy_homes_mars
speedy_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider