centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

Redan på Alla hjärtans dag var det uppbokad med främst hundar för nyårsfirande på Clarion Hotel Arlanda.
– Succèn ligger inte bara i att vi erbjuder hotellrum till husdjur utan att hela helgen är fylld av aktiviteter. Det är en helg när våra gäster får chansen att umgås och skapa nya kontakter, Säger Björn Callin, VD Clarion Hotel Arlanda Airport

2013 startades konceptet med Happy dog, det vill säga fyrverkerifritt firande eftersom Arlanda är en fyrverkerifrizon. Under hela helgen kommer det att vara aktiviteter och Svenska Brukhundklubben genomför aktiviteter för både hundar och besökare. Totalt beräknas 380 hundar bo över nyårsnatten på Clarion, en ökning med 60 hundar jämfört med förra året. Men inte bara hundar är välkomna, det har genom åren även checkats in katter, en papegoja och en sköldpadda.

connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

teatergrillen_helsida
happyhomes_50
oppethus_helsida
connys
nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider