moderaterna_riksdag
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

Rekordmånga får intensivvård

I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_artikel

Region Stockholm meddelade måndagen att läget vid akutsjukhusen är mycket allvarligt, främst gäller det intensivvården där 105 stockholmare med covid-19 vårdas på intensiven. Så många har inte vårdats där sedan i maj förra året.
– Vi kan inte nog poängtera vikten av att hålla råd och rekommendationer för att pressa ner smittspridningen så att vården kan fortsätta klara av att ge alla som behöver akut och nödvändig vård, säger Johan Bratt som är tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

centrum_helsida2020
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
mod_helsida
2020_helsida
handbollsskola
connys_helsida
defacto_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
swedol_outsider