defacto_pan2020

Rekordmånga besökte märsta.nu

2020 var ett rekordår för märsta.nu med över åtta procents ökad trafik.

centrum_artikel

märsta.nu ökade sina besökssiffror för 2020 med 8 procent när det gäller användare, totalt var det 784 000 som besökte nyhetssajtendet gångna året. Antalet nya användare ökade med nästan tio procent. De totala besöken uppgick till 4,1 miljoner vilket är det totala antalet besök som gjorts av användarna på sajten.

Bästa månaden var mars 115 000 användare, sämsta månaden var december med knappt 70 000 användare. Siffrorna visar att den mobila trafiken uppgår till 70 procent, 23 procent besöker märsta.nu via dator och resterande sju från en iPad. Den mobila trafiken är i stort sett oförändrad medan trafik från padda till dator förändrats, fler väljer nu dator jämfört med padda.

märsta.nu har inte heller enbart läsare i Sigtuna kommun utan den lockar trafik från hela landet samt utomlands. Besök har skett från varenda världsdel; Nordamerika, Sydamerika, Oceanien, Asien och Afrika. Exempelvis 35 besök från Nya Zeeland och 68 från Sydafrika. Under året har märsta.nu lanserat nya tjänster, som en bostadssajt med de senaste lagfarterna för bostadsaffärer.

valsta bibliotek

Klart: Mimers källa blir mötesplats

Kulturnyheter Det är nu klart att Mimers källa som tidigare var bland annat bibliotek blir en mötesplats för valstaborna: - Nu gör vi om och gör rätt och i och med bredden på utbud hoppas vi fylla lokalerna och Valsta centrum med besökare, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

rentawreck_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunastad_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider