defacto_skor
SL betalade ut 3,7 miljoner kronor till resenärer i januari

Rekordbelopp gick ut i resegarantin

Resenärer fick under januari ut rekordhöga beloppet 3,7 miljoner kronor via SL:s resegaranti.

banner_artikel

Sena pendeltåg var den största anledningen till att resenärer under januari fick ut 3,7 miljoner kronor rapporterar P4 Stockholm. Förseningarna beror enligt SL på järnvägens infrastruktur:
– Det ligger bland de absolut högsta nivåerna som reseersättningen har betalat ut och det har varit väldigt struligt i pendeltågstrafiken, både i december och januari. Det är inte på någon acceptabel nivå, säger Christian Hoffmann, presskommunikatör på SL till P4 Stockholm.

Spårfel och växelfel ligger bakom avbrotten. Om man blir mer än 20 minuter sen kan man få ersättning enligt Resegarantin på upp till 1140 kronor.
– Trafikverket ska ju se till att tågen ska kunna köra enligt de tidtabeller som finns. Det är alltid tråkigt när det drabbar våra resenärer, som inte tänker så mycket på vem som äger ansvaret bakom situationen, fortsätter Christer Hoffman.

februari

Var sparsam med vattnet

Nyheter Vattenverken får nu jobba för högtryck för att leverera rent vatten i vörmeböljan. Sigtuna kommun uppmanar invånare att använda vattnet sparsamt.

nationaldag_sigtunakommun
vuxenutbildning2
premiar_sportfiske
clasohlson_robot
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

standard_ridskola
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
objekt4
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
oppning_sportfiske2
objekt2
barnnplattan
objekt3
val2018
standard_start
connys
nfc_vinter
outsider_defacto