banner_moderaterna
SL betalade ut 3,7 miljoner kronor till resenärer i januari

Rekordbelopp gick ut i resegarantin

Resenärer fick under januari ut rekordhöga beloppet 3,7 miljoner kronor via SL:s resegaranti.

banner_moderaterna_artikel

Sena pendeltåg var den största anledningen till att resenärer under januari fick ut 3,7 miljoner kronor rapporterar P4 Stockholm. Förseningarna beror enligt SL på järnvägens infrastruktur:
– Det ligger bland de absolut högsta nivåerna som reseersättningen har betalat ut och det har varit väldigt struligt i pendeltågstrafiken, både i december och januari. Det är inte på någon acceptabel nivå, säger Christian Hoffmann, presskommunikatör på SL till P4 Stockholm.

Spårfel och växelfel ligger bakom avbrotten. Om man blir mer än 20 minuter sen kan man få ersättning enligt Resegarantin på upp till 1140 kronor.
– Trafikverket ska ju se till att tågen ska kunna köra enligt de tidtabeller som finns. Det är alltid tråkigt när det drabbar våra resenärer, som inte tänker så mycket på vem som äger ansvaret bakom situationen, fortsätter Christer Hoffman.

valet2018

Moderaterna vill införa tiggeriförbud

Politik Ledande moderater går till val på att införa ett nationellt tiggeriförbud: daniel iskandar: - Vi ska inte ha tiggare på Sveriges gator, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

sap_valet2018
EXTRA

Inbrott i butik på Norrbacka

Blåljus Handlaren på Norrbacka hade inbrott vid 23-tiden på onsdagskvällen: - Det är minst fyra personer inblandade, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_juli
steningeslottsommar
valet2018

klart: Möts i valduell

Politik Under onsdagsmorgonen blev det klart med att KSO-kandidaterna Olov Holst (M) och Marie Axelsson (S) möts i en livesänd och publik debatt på tisdag.

theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset

Inbrott i pizzeria

Blåljus Ett inbrott anmäldes under natten i en pizzeria: - Någon sprang iväg bärandes på något, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

valet2018

Kritik mot (S)-utspelet om fördubblade badpriser

Politik Socialdemokraternas förstanamn och oppositionsrådet Marie Axelsson påstår i en valfilm att Moderaterna avser fördubbla priserna på Midgårdsbadet: - Det är ren lögn, dundrar moderaternas Olov Holst.

centerpartiet_helsida_ett
gotenehus
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider
skanela_standard