centrum_host
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Regn att vänta i helgen

Det är stor risk att det kommer regn i kommunen på lördag men främst på söndag.

I helgen ska det efterlängtade regnet komma, knappt en millimeter ska komma under lördagen men på söndag väntas omkring 16mm enligt prognosen. Det finns även risk för blixt- och åskväder. I samband med regnet ska det också vara lägre temperaturer, 24 grader.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_oktober

Askerson: Lögnaktigt utspel om social dumpning

Politik Kommunalrådet i Kramfors, Jan Sahlén (S), har orsakat stor uppståndelse inom stockholmspolitiken sedan han anklagat stockholmskommuner för social dumpning: - Det är ett lögnaktig utspel med en felaktig bildsättning av det arbete som görs på integrationsområdet i Sigtuna kommun, kontrar Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
fme_oktober

Lappade bilar på omskyltad pendlarparkering

Nyheter I somras gjorde Sigtuna om parkeringsbestämmelserna i Rosersberg, det har resulterat i flera lappade bilar om dagen: - Man har satt dit en skylt men markeringarna i vägen är kvar, säger en pendlarparkerare till märsta.nu

Klart med ny höjning av SL-kortet

Notiser Priset på SL-kortet högs efter nyår med 40 kronor: - Vi måste skaffa oss muskler för att möta sämre tider och kunna fortsätta med det framtidsbygge som vi är mitt inne i, säger regiontrafikrådet Kristoffer Tamsons (M) till Svenska Dagbladet.

nrh
connys
colorama_april2
defacto_outsider