defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Regn att vänta i helgen

Det är stor risk att det kommer regn i kommunen på lördag men främst på söndag.

marstakalaset_artikel

I helgen ska det efterlängtade regnet komma, knappt en millimeter ska komma under lördagen men på söndag väntas omkring 16mm enligt prognosen. Det finns även risk för blixt- och åskväder. I samband med regnet ska det också vara lägre temperaturer, 24 grader.

ica_valsta_choklad
sommar
colorama_april2
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
kontor_thaifong
sommar_centrum
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
connys