fastpartner_sommar2
Karin Ekberg gästade Biokällan i MärstaFoto: Insändarbild
Efter filmen kunde man diskutera med KarinFoto: Insändarbild

Regissören bakom Efter Inez gästade Biokällan

Under tisdagskvällen gästades Biokällan av Karin Ekberg som gjort filmen Efter Inez som handlar om två föräldrar som förlorar sitt barn innan förlossningen.

Uppmärksammade filmen Efter Inez hade premiär på Biokällan på tisdagskvällen och regissören Karin Ekberg fanns på plats för att diskutera filmen med de ca 15 biobesökarna efteråt. Efter Inez handlar om Denize och Filip som förberett allt inför att de ska få sitt första barn, men i samband med en rutinkontroll hos barnmorska upptäcker de att det saknar hjärtljud. Filmen följer på ett gripande sätt huvudrollsinnehavarna och vann pris på Tempo Documentary Award i mars, senare i höst ska den även visas på SVT.

steningeslottsommar

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

vuxenutbildning2

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

sap_valet2018
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

sportfiskebanner2
bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

socialutmarkelse

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

objekt3
objekt4
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
outsider_defacto
sap_outsider
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
val2018
forskontor
connys
objekt2
yearlingsales
outsider_moderat