varumarke_defacto_sommar
Karin Ekberg gästade Biokällan i MärstaFoto: Insändarbild
Efter filmen kunde man diskutera med KarinFoto: Insändarbild

Regissören bakom Efter Inez gästade Biokällan

Under tisdagskvällen gästades Biokällan av Karin Ekberg som gjort filmen Efter Inez som handlar om två föräldrar som förlorar sitt barn innan förlossningen.

marstac_aug

Uppmärksammade filmen Efter Inez hade premiär på Biokällan på tisdagskvällen och regissören Karin Ekberg fanns på plats för att diskutera filmen med de ca 15 biobesökarna efteråt. Efter Inez handlar om Denize och Filip som förberett allt inför att de ska få sitt första barn, men i samband med en rutinkontroll hos barnmorska upptäcker de att det saknar hjärtljud. Filmen följer på ett gripande sätt huvudrollsinnehavarna och vann pris på Tempo Documentary Award i mars, senare i höst ska den även visas på SVT.

forskontor
happy_homes_sommar
extra

Kalle vann VM i V75

Nöjesnyheter Sigtunabon Karl Sandström blev världsmästare i V75-tävlingen i direktsänd tv: - Häftigt! Det känns fantastiskt - jättekul, sa Karl efteråt i ett pressmeddelande från ATG som arrangerar tävlingen

extra

Carola gör julshow i Steninge slott

Nöjesnyheter Carola kommer att flytta till Steninge slottsby och nästa år blir det en julshow: - På mindre än ett dygn har det rasat in över 200 mail med förbokningar till nästa års stora julkonsert 'Jul med Carola & hennes vänner i Steninge slottsby’, skriver Carola på sin Facebooksida.

marknad_steninge
magget_dejt

Krog blir kontantfri

Nöjesnyheter Magasinet i Märsta Centrum blir kontantfri med start 1:a december: - Kontanthanteringen överlag minskar och hanteringen av just kontanter känns gammaldags och vi vill ju såklart hänga med i svängarna och förnya oss, säger delägaren Christian Cederferm till märsta.nu

farbrorbla_host2017

GGG gör julfest för pensionärer

Nöjesnyheter Initiativet GGG, Guldkant för seniorer, kommer att arrangera en Julfest för äldre på Eurostop 21:a december: - Tack vare hjälp från olika företag så kommer vi att kunna hålla den kostnadsfri. Det blir julbord, musikuppträdande, tomte, lotteriförsäljning med mera, hälsar Monika och Eva på GGG för seniorer.

extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

cricketklubben
yrkesutbildningen
slutstation
blackfriday
dogranch
lions_standard
standard
jul2018
Festspecialisten – Standard
julgranshamtning
borg
agy2
Norra Redovisningshuset
jul2018
solrosvagen28
matcher_skanela
lindvagen27
frisyr2018
connys
nfc_vinter