center_pan21
Foto: SL/Pressbild

Reducerade biljetter kan blippas

Från och med i morgon måndag, 13/9, kan man blippa betalkortet för att köpa rabatterade enkelbiljetter.

Sedan en tid tillbaka kan man blippa sitt betalkort i spärren mot en biljettläsare för att köpa enkelbiljett till vuxenpris. Men från och med morgon måndag så kan man även blippa för att köpa biljetter till reducerat pris. Först måste man ställa in sitt betalkort till rabatterat pris och inte vuxenpris. Man kan ställa om kortet från och med måndag och dagen efter man ställt om kortet så kan man resa. 40 000 resenärer blippar sitt betalkort i spärren i samband med resorna. Betalkort från Visa, Mastercard och American Express fungerar. Även digitala plånböcker som Apple Pay, Samsung Pay och Google Pay är möjliga.

andersojag
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

helsida_var2021
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
bostad_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
eldsjal-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
nrh
connys
swedol_outsider