bovard_sh
Malin Norberg, fyra från vänsterFoto: Pressbild

RC Chocolats bagare till SM Unga Bagare

RC Chocolat på Arlanda skickar bagaren Malin Nordberg til SM Unga Bagare som går i Göteborg 12-13 mars.

rosta_sigtuna2

Malin Nordberg bor i Vallentuna och arbetar på RC Chocolat på Arlanda. Hon är en av tio uppfinningsrika och talangfulla unga bagare som tagit sig till finalen av Unga Bagare som får i Nordstan, Göteborg, 12-13 mars.

Tävlingen firar i år 30 år och har tidigare haft känna vinnare som Roy Fares från Mr Cake. För att få tävla i Unga Bagare ska man vara högst 24 år gammal. Under fem timmar kommer bagarna att ställas på prov genom att ta fram bakverk i kategorierna Matbröd, Kuvertbröd, Bullar och Kavlade degar samt avslutningsvis skapa ett skådebröd där fokus ligger på kreativitet.

nationaldag_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

mp_eu
eu_sap
moderaternamaj
varfest_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

oppning_helsida
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

colorama_april
mp_eu_outsider
v_eu
defacto_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
connys
sh_oppet
sap_outsider_eu
nationaldag_out
fme_outsider
oppning_outsider
nrh
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider